Munkába járás kerékpárral. Te bevállalnál oda vissza 30km t vele?
Kedves Kérdező, nem vállalnám be.
És nem azért mert szeretek punnyadni - úszom, teniszezem és túrázom - hanem mert munkába járásról írsz.
Oda bizony kell menni-jönni szakadó esőben, jégesőben, viharban, vagy nyáron +50 fokban és mindezt egy autóút mellett tekerve, a benzingőzt szívva, még ha a telet ki is hagyod.
Amellett ahol én dolgozom (nő vagyok) ott fontos a külső megjelenés, nem díjaznák a biciklis nadrágomat, meg a sisak miatt ortopéd frizurámat, az izzadságtól elkenődött sminkemet, rajta 50 bogárral.
Ezek az ÉN szempontjaim,...csak mert kérdeztél, de ettől te még bringázz nyugodtan!
Ha nem is minden nap, de ha az idő megfelelő, akkor heti 2-3 alkalommal miért ne?
Mint írtad sík terep, külön bicikliúton, ez kényelmes temópval kb 45 perc oda, meg ugyan ennyi vissza. Napi sportnak pont jó.
14#
Háát azért nem mindenki dolgozik olyan helyen
Nem mindenki vesz fel olyan nadrágot se sisakot szóval ezért nem kell a kérdezőt félteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!