Ha egy kislány magàtól tolja a babakocsiját, holott mèg kicsit biceg jàrás közben, akkor domináns személyiség lesz kèsőbb? 49/F
Figyelt kérdés
2021. febr. 8. 20:53
1/13 anonim válasza:
Belemagyarázás. Függ majd a neveléstől, életkörülményektől, átélt helyzetektől és a vele született jellemtől.
2/13 anonim válasza:
Hogyne, ennyiből én is erre következtetnék. Irónia off.
Mondjuk olyan nincs, hogy domináns személyiség. Egy ember nem lehet domináns, ez mindig két ember közötti kapcsolatban jelenik meg.
3/13 anonim válasza:
Mi az hogy biceg? Hogy érted? Sérült vagy csak épp járni tanuló gyerek, csak ezt írtad le ilyen szerencsétlen szóval?
Minden járni tanuló gyerek szeret tolni valamit, ami egyfajta járássegítő, hogy belekapaszkodjon. A kislányok szerencsésebbek mert ott a jaték babakocsi erre. A kérdésed jó nagy hülyeség, már bocs. Hogy kislány babakocsit tol akkor domináns lesz(?) Mind ezt csinálja.
4/13 anonim válasza:
Jó hogy biceg közben,nem lehet könnyű neki,nem is könnyű egy babakocsi még üresen se egy kisgyermek számára.
5/13 anonim válasza:
Amennyiben meg a saját igazi babakocsijára gondoltál, hát az is tolja az összes gyerek.
(Meg ezért van pl a dm-ben is a mini bevásárlókocsi.)
6/13 anonim válasza:
#4 nem láttam még "bicegni" egészséges gyereket. Ha meg tolják a babakocsit, úgy mennek vele mint a tank! Véletlenül se "bicegnek" vele.
8/13 A kérdező kommentje:
:)
2021. febr. 8. 21:14
9/13 anonim válasza:
Csak a szokásos troll, 4 és 7 szintén a kérdező, bevédeni magát.
10/13 anonim válasza:
9es ez üldözés mánia...
1. Voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!