Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mihez kezdjek 30-as éveim...

Mihez kezdjek 30-as éveim derekán? Hogyan folytassam az életem?

Figyelt kérdés

A párommal külföldön élünk, 2-3 éven belül összejön egy lakás ára Magyarországon, hitelmentesen.

A vendéglátásban dolgozom, de hazaköltözve már nem szeretnék ebben a szakmában maradni mert túl sok energiát szív ki az emberből és a családi életet is megnehezíti.

Nyitott lennék a tanulásra de nem tudom milyen új szakmát sajátíthatnék el amivel aztán el is helyezkedhetnék.

Néztem ilyen burkoló, festő és hasonló szakmákat de az ilyen alkoholista, bunkó, proli "Pista" féle emberektől a frász kerülget, inkább hanyagolnám őket.

Több évet egyetemre járni megint nem tudnék, azt már soknak érezném. Máshoz sajnos nem igen érték.

Van esetleg valaki hasonló helyzetben, szakmát váltót full vakon és bejött neki?

35f

2021. okt. 30. 11:28
 1/4 A kérdező kommentje:
Dolgozott az autokorrekt :)
2021. okt. 30. 11:29
 2/4 anonim ***** válasza:
57%
Enis valtanek vendeglatasbol.. Eddig amik eszembejutottak: urhajos, melytengeri felfedezo, kaloz, rockstar. De a raktarozas/aruszallitas se volt rossz 😀 Ha jok a kollegak vagy egyedul csinalod akk sokmindent lehet elvezni am.
2021. okt. 30. 11:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Sajna vegzettseg nelkul leginkabb marad a ketkezi melo.

Esetleg a megtakaritasbol nem lakast venni, hanem ettermet nyitni, vagy ilyesmi, es akkor tudod kamatoztatni az addigi tapasztalataid, es ha bejon, akkor jo anyagi korulmenyek kozott elni.

2021. okt. 30. 12:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Burkoló, festő pont tipikusan egyedül dolgozik. Mit számít neked, hogy más szakmabeliek milyenek?

Amúgy én még nem láttam rosszul szituált lecsúszott burkolót-festőt. Mindkét szakma remekül fizet, és sokkal nyugodtabb, mint a legtöbb irodai meló.

2021. okt. 30. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!