Vegighallgatod a telefonos ertekesitoket?
Múltkor beleszóltam, hogy "persze, van pár percem, egy pillanat, csak ezt a tagot még le kell vinnem a krematóriumba".
Néma csend a túlsó oldalon, aztán inkább letette a telefont.
Én majdnem minden alkalommal javaslatot teszek a kedves női hangnak hogy melyik testnyílásába helyezze a rám sózni kívánt terméket, majd leteszem.
Érdekes hogy még mindig hívnak..
Régóta nem hívtak már. Volt, hogy végighallgattam - mert épp ráértem - de őszintén szóval azért, hogy szórakozzak egyet. Utána nekiszögeztem a kérdést:
"Akkor hát lássuk. Ön azt mondja, adjam meg a nevem, címem, telefonszámom, elérhetőségeim, a bugyiméretem, bugyistílusom egy vadidegennek, aztán fizessek mindezért :D "
Ilyenkor szoktak elhallgatni, mert erre tényleg nem lehet mit mondani :D
Amúgy az első válaszoló brilliáns, ilyet is csináltam, én tényleg szervezek temetéseket. Idegen számot nem tudtam felvenni, de azt hittem, hogy a gyászoló az (persze a tel. ügynök volt), aztán visszahívtam azzal, hogy "Ön akar temetést? Azért hívott?" - ügynök hebegett, mondta, hogy ja nem, csak ezt meg azt akarta eladni.... aztán zavartan letette :D
Nem teljesen ide tartozik, csak eszembe jutott ha valaki akar egy kicsit szakadni a nevetéstől akkor ezt hallgassa meg.. :D
#9 ha valaki ezzel az indokkal elkezd prosti munkát vállalni azt még megértem, azzal nem árt senkinek, és nem zaklat senkit kéretlenül.
De a telemarketing.. az már mindennek a legalja!..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!