Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vegighallgatod a telefonos...

Vegighallgatod a telefonos ertekesitoket?

Figyelt kérdés
Tudjatok, amikor azzal kezdodik, hogy jonnapot xy vagyok a zx Cégtől, van ram par perce? (Tovabb en nem is szoktam hallgatni).

#idegesítő #Azagyamramennek #Telefonoshazalo
2021. okt. 30. 09:10
A kérdező szavazást indított:
Fel se veszem az ismeretlen szamokat.
Nem, nagyon gyorsan megszabadulok toluk.
Igen, neha huzom is az agyukat, aztan nem vasarolok semmit.
Igen, volt hogy mar rendeltem is igy.
33 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Múltkor beleszóltam, hogy "persze, van pár percem, egy pillanat, csak ezt a tagot még le kell vinnem a krematóriumba".

Néma csend a túlsó oldalon, aztán inkább letette a telefont.

2021. okt. 30. 09:20
 2/12 anonim ***** válasza:
33%

Én majdnem minden alkalommal javaslatot teszek a kedves női hangnak hogy melyik testnyílásába helyezze a rám sózni kívánt terméket, majd leteszem.

Érdekes hogy még mindig hívnak..

2021. okt. 30. 09:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Régóta nem hívtak már. Volt, hogy végighallgattam - mert épp ráértem - de őszintén szóval azért, hogy szórakozzak egyet. Utána nekiszögeztem a kérdést:

"Akkor hát lássuk. Ön azt mondja, adjam meg a nevem, címem, telefonszámom, elérhetőségeim, a bugyiméretem, bugyistílusom egy vadidegennek, aztán fizessek mindezért :D "

Ilyenkor szoktak elhallgatni, mert erre tényleg nem lehet mit mondani :D

Amúgy az első válaszoló brilliáns, ilyet is csináltam, én tényleg szervezek temetéseket. Idegen számot nem tudtam felvenni, de azt hittem, hogy a gyászoló az (persze a tel. ügynök volt), aztán visszahívtam azzal, hogy "Ön akar temetést? Azért hívott?" - ügynök hebegett, mondta, hogy ja nem, csak ezt meg azt akarta eladni.... aztán zavartan letette :D

2021. okt. 30. 10:24
 4/12 anonim ***** válasza:
Esélyük sincs, - mert fel nem is fogadok olyan hívásokat, amelyek nem köthetőek ismerőshöz! Létezik letiltás, némítás, elutasítás, stb., - majd elfáradnak, (oszt haza mennek)! :D
2021. okt. 30. 11:12
 5/12 A kérdező kommentje:
Ugy meghallgatnam amugy a masik oldalt is, hogy ezt hogy birjak, vagy mi viszi ra az embert, hogy ilyen munkat vegezzen (fizetes se lehet jo, ha ennyire elutasitoak veluk szemben az emberek). Biztos vannak meg erdekes sztorik.
2021. okt. 30. 11:13
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem teljesen ide tartozik, csak eszembe jutott ha valaki akar egy kicsit szakadni a nevetéstől akkor ezt hallgassa meg.. :D

https://www.youtube.com/watch?v=fqHfyPxfqvM

2021. okt. 30. 11:21
 7/12 Metionin ***** válasza:
83%
Én néha felveszem és végighallgatom odáig, hogy okés hívása legyen az illetőnek, tehát kapja meg érte a pénzt. Én is dolgoztam ilyet diákként, szar volt de akkor épp nem volt más. Egy önálló szó nincs abban, amit mondani kell, minden mondat, minden reakció elő van írva. És csak akkor jár pénz a hívásért, ha az "okés" tehát ha végighallgatnak és úgy utasítanak el, ha rád teszik a telefont, akkor nem. Sokszor azért hallgatom meg, mert mi van ha a telefonálónak is az ahavi kolidíja vagy a kajája múlik azon, hogy hány okés hívása van abban a hónapban. A többség nem azért csinálja, mert szereti.
2021. okt. 30. 11:23
 8/12 anonim ***** válasza:
37%
#7 Szerintem meg menjenek el dolgozni, és ne az én zaklatásomból akarjanak megélni...
2021. okt. 30. 11:33
 9/12 Metionin ***** válasza:
55%
8. Pontosan azt csinálták. Én is gyárakban dolgoztam legtöbbet de volt olyan félévem, amikor az óráim elosztása miatt nem tudtam semmilyen műszakot vállalni. Az ilyen telefonos munkák pedig rugalmasak. Mikor volt újra jobb órarendem, visszamentem éjszakás műszakba inkább. Nem mindenki válogathat. Még mindig inkább egy telefonos munka, mint utcára kerülni vagy éhezni.
2021. okt. 30. 11:48
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

#9 ha valaki ezzel az indokkal elkezd prosti munkát vállalni azt még megértem, azzal nem árt senkinek, és nem zaklat senkit kéretlenül.

De a telemarketing.. az már mindennek a legalja!..

2021. okt. 30. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!