Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért utálják sokan az óraátál...

Miért utálják sokan az óraátállítást?

Figyelt kérdés
Én szeretem. És észre sem veszem. Nagyon érdekes amikor olyanokat olvasok hogy mások nagyon rosszul lesznek.

2021. okt. 29. 09:36
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
47%
30: egyetértek, de az átlag egy 6 órás keléssel nem fekszik 10-kor, de leghamarabb is éjfélkor. Emiatt a hét végére annyira lefárad, hogy simán alszik délelőttig is, ami viszont nem pótolja a kimaradt órákat a hétköznapról. Ez egy általános tendencia, csak nagyon kevesen élnek annyira tudatosan, hogy minden nap meglegyen a 8 óra alvás, minden nap ugyanabban az időintervallumban.
2021. okt. 31. 08:07
 32/36 anonim ***** válasza:
31, ez rám is igaz. Bár azt hittem csak én vagyok ilyen bagoly. Ennek ellenére hétvégén is kidob az ágy(aztán punnyadt vagyok egész nap), ma pl. 6-után már nem tudtam visszaaludni, mert a nyári szerint 7-ig húztam max. Mondjuk ma pont nem vagyok fáradt. Őszinél este lesz fura.
2021. okt. 31. 08:34
 33/36 anonim ***** válasza:
56%

"Aki heti 5 nap 6-kor kel hónapokig, az szombat - vasárnap is felébred legkésőbb fél7-kor magától"

Ez nem igaz. Legkésőbb 6-kor kelek hétköznapokon. Hétvégén ritkán ébredek 11-12 óra előtt - pedig nem vagyoj fent sokáig.

(Tudom, többet kéne aludni hétközben, de 7-8 óránál többet egyszerűen nem vagyok hajlandó erre "pazarolni".)

2021. nov. 2. 09:50
 34/36 anonim ***** válasza:

33 nyilván nem egyforma mindenki. 7-8 óra... 5 napra? 😁

Csak vicceltem, de ritkán alszom ki a 7-et is. Még hétvégén is.

2021. nov. 2. 10:22
 35/36 anonim ***** válasza:
68%

Tudom, épp ezért írtam, mert nem egyforma mindenki. Mondjuk én kipihentebb vagyok 5-6 óra alvás után ha 10-kor kelhetek, mint 7-8 óra alvás és hajnali kelés után. :D

2021. nov. 2. 11:41
 36/36 anonim ***** válasza:
1-es, ki vagy te? Hora mester???:D
2021. nov. 6. 03:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!