Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mások szerint 18 évesen...

Mások szerint 18 évesen állatkertbe menni és a képeket posztolni gyerekes dolog. Ez tényleg gyerekes dolog, viselkedés?🤔🤨

Figyelt kérdés
2021. okt. 28. 17:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

32 éves vagyok és imádom az állatkerteket.

Szerintem ezerszer jobb, ha állatkertből posztolsz, mint pl a legújabb körömlakkodat (ha lány vagy).

És nem gyerekes. De ha az lenne se mással foglalkozz:) Légy önmagad, legyen önálló véleményed/értékrended. És akkor meg sem fordul ez a kérdés a fejedben:)

2021. okt. 28. 18:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
37 évesen is szeretek állatkertbe menni. Posztolni mondjuk nem szoktam semmit.
2021. okt. 28. 18:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
42 éves vagyok, 4 éve voltam utoljára állatkertben. Most is tervezzük. 😊
2021. okt. 28. 18:25
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem gyerekes. Nemrég voltam a Tropicariumban a szüleimmel, én 37 éves leszek nemsokára, ők meg már mindketten nyugdíjasok.
2021. okt. 28. 19:00
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk az állatkertben az egyetemistáknak még külön kedvezmény is van. :D

Első héten voltunk is 4-en. Jó volt. Bár a kecskén kívül minden állat elment, ahogy meglátott. De legalább halottuk, hogy hogy párzanak az oroszlánok. :D

2021. okt. 29. 10:04
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem gyerekes állatkertbe járni.

Az allatok szépek, tanulhatunk is róluk. Ha jól tartják őket még nézni is jó őket. Kellemes kikapcsolódás.

Az épményeid megosztása fénykép formájában pedig szuper dolog. Nem is épmény az épmény, ha nincs kivel megosztani.

2021. okt. 29. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!