Szereted önmagad?
Azt mondják, hogy aki nem tudja szeretni magát az mást sem tud igazán szeretni, de én utálom magam mégis van párom,barátaim és szeretetteljes családom.
Ti szeretitek önmagatokat?
Ha nem, mit nem szerettek magatokban?
A szeretteitek értékelik ezeket a hibákat, amiket utáltok magatokban?
Én szeretem magam,mégsem tudok emelt fővel járni,és tisztában vagyok a hibáimmal,hogy pl kiszámíthatatlan vagyok,mert érzelmileg instabil vagyok,és ez hat a tetteimre és viselkedéseimre is,és hirtelen jön,vagy hogy nem tudom kifejezni rendesen a szeretetet. Nincs egyébként párom,se barátaim már,és a családom is csak egybe van,de mindenki fullra stresszes a munkahelyeik miatt,ami által a testvérem le van tojva.
Nem tudom mi a jó,valószínű,ha valakinek van önbizalma,egészséges,akkor mellé,ha van karrier biztos,hogy kiegyensúlyozottabb és boldog is,de ha nem tudja miben kiélni az önszeretetét,nem meri megmutatni,akkor szinte mit sem ér,ha az előnyöket vesszük,ami származhatna belőle.
Nem mondom, hogy szeretem magam, de nem is utálom.
Inkább csak tisztában vagyok önmagammal, tudom mik az erősségeim, gyengéim, tudom mi tesz boldoggá.
Régen én is csak rinyáltam, hogy mekkora szar vagyok, azóta meg tovább léptem ezen és igyekszem fejlődni.
Plusz ezzel a változással idővel elkezdtem olyan embereket bevonzani az életembe, akik még boldogabbá tesznek.
Ehhez nekem is kellett, hogy folyamatosan kilépjek a komfortzónából és merjek is kilépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!