Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Új munkahely tele bunkó...

Új munkahely tele bunkó pasival. Mit tudok kezdeni velük?

Figyelt kérdés
Már most tele némelyikkel a t...om.Ket opció van. Vagy be próbálkozik, vagy egy ordas nagy paraszt. Mit tudok velük kezdeni? Az az igazság ha visza szolok, ott meglepodest lesz a javából és nem lesz szép vége, mert azért mindenkinél van egy határ. A korosztaly 30-50 többségben férfiak, de egy két nő is elég meredek.Ferfiakkal előre láthatóan meg fog gyulni a bajom. Hogy tudom ezeket megelozni? Előre is köszönöm a segítséget és a normális válaszokat! N28
2021. okt. 27. 08:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%
Tehát ha valaki be mer próbálkozni nálad, te felséges, érinthetetlen császárnő, akkor már bunkó? Már bocs, de ekkora arccal csodálom, hogy beférsz az ajtón.
2021. okt. 27. 09:32
 12/20 anonim ***** válasza:
84%

"egyelek meg"

"életem.."

Tudod kik beszélnek ilyen lenézően, és flegmán? Akik a sötétben ülnek, mert akkora az arcuk, hogy eltakarja a napot.

2021. okt. 27. 09:42
 13/20 anonim ***** válasza:
87%
Asszertív kommunikáció. Nézz utána, mi az, tanuld meg, nagy szükséged van rá!
2021. okt. 27. 10:03
 14/20 anonim ***** válasza:
18%

Legyél határozott és hivatkozz a céges normákra. Nekem is volt ilyen tapasztalatom, csak az segített, ha azt mondtam, hogy ne haragudjon kedves kolléga, de ez nem a kocsma és ennek egyáltalán nincs itt helye. Ha nem tud felnőtt, intelligens emberként viselkedni velem, a vezetőség elé fogom vinni a problémát.

Engem zaklttak is (letaperoltak például). Egyszer beállítottam az egyik sarokba a kamerát, hogy vegyen egész nap. Felvettem az egészet és megmondtam az illetőnek, hogy ha még egyszer hozzám érsz, olyan hisztit rendezek, hogy a tökeidnél fogva vágják ki a picsád innen. Plusz ha nem akarta, hogy azonnal elküldjem a nejének, kotródott vissza a helyére.

Ne legyél kis törékeny, megszeppent friss hús. Ha megéri az a munkahely, akkor a főnök melléd fog állni (mellém is mellém állt). Ha meg senkihez sem fordulhatsz ezzel, akkor az a hely annyit is ér, hogy elköszönj tőle.

2021. okt. 27. 10:30
 15/20 A kérdező kommentje:
Hú így pofa és név nélkül de baromi nagy arcotok van.... Miven talán a lényegre tapintottam és ugyan így viselkedtek mint akivel problémám van? Ide köhögök kotozkodo bunkó kommenteket ahelyett hogy lapottatok volna mert biztos pisztolyt tartották a fejetekhez igaz és kutya koltelessegetek volt ide írni.... Jajj mert. Meg merem védeni magam én vagyok a sötét stb.... Először mindenki magából indul ki nyusziful.... Vagy munkanélküli segélyen élősködő megkeseredett faszik vagyok akiknek az egész napjuk abból áll, hogy itt név és pofa nélkül ki életek magatokat. Roszul vagyok tőletek
2021. okt. 27. 10:56
 16/20 anonim ***** válasza:
96%
Mi meg tőled.
2021. okt. 27. 10:58
 17/20 anonim ***** válasza:
96%

Én megkeseredett faszi helyett, csajként is azt mondom, hogy teljesen érthető a fickók reakciója a munkahelyeden.

Ilyen helyesírással, ilyen stílussal... Nem semmi kombináció.

A válaszoló emberek 90%-a is azt mondja ismeretlenül is, hogy elborzasztó a megnyilvánulásod. Mondd, még ezután sem nézel egy kicsit magadba? Ezt most nem beszólásnak értsd, hanem jótanácsnak. Mert lehet, hogy 1-2 embernek a környezetedben bejön ez, és melletted áll, de a többség ki fog rekeszteni. Hozzáteszem, jogosan.

2021. okt. 27. 11:43
 18/20 anonim ***** válasza:

[link]

Én így tudom elképzelni a kérdezőt. Persze kicsit vékonyabban. :D

2021. okt. 27. 11:44
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Már megbocsász kérsező, de te kinek képzeled magad? Válaszoltak neked normálisan, te pedig itt bunkózól. Ha munkahelyeden is így viselkedsz nem csoda ha, ezt kapod vissza. Szóval lehet te generáló ezt az egészet. És mielőtt ítélkeznél, nem vagyok pasi, sőt idősebb is vagyok nálad
2021. okt. 27. 12:31
 20/20 anonim ***** válasza:
Patriarchy
2021. okt. 27. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!