Új munkahely tele bunkó pasival. Mit tudok kezdeni velük?
"egyelek meg"
"életem.."
Tudod kik beszélnek ilyen lenézően, és flegmán? Akik a sötétben ülnek, mert akkora az arcuk, hogy eltakarja a napot.
Legyél határozott és hivatkozz a céges normákra. Nekem is volt ilyen tapasztalatom, csak az segített, ha azt mondtam, hogy ne haragudjon kedves kolléga, de ez nem a kocsma és ennek egyáltalán nincs itt helye. Ha nem tud felnőtt, intelligens emberként viselkedni velem, a vezetőség elé fogom vinni a problémát.
Engem zaklttak is (letaperoltak például). Egyszer beállítottam az egyik sarokba a kamerát, hogy vegyen egész nap. Felvettem az egészet és megmondtam az illetőnek, hogy ha még egyszer hozzám érsz, olyan hisztit rendezek, hogy a tökeidnél fogva vágják ki a picsád innen. Plusz ha nem akarta, hogy azonnal elküldjem a nejének, kotródott vissza a helyére.
Ne legyél kis törékeny, megszeppent friss hús. Ha megéri az a munkahely, akkor a főnök melléd fog állni (mellém is mellém állt). Ha meg senkihez sem fordulhatsz ezzel, akkor az a hely annyit is ér, hogy elköszönj tőle.
Én megkeseredett faszi helyett, csajként is azt mondom, hogy teljesen érthető a fickók reakciója a munkahelyeden.
Ilyen helyesírással, ilyen stílussal... Nem semmi kombináció.
A válaszoló emberek 90%-a is azt mondja ismeretlenül is, hogy elborzasztó a megnyilvánulásod. Mondd, még ezután sem nézel egy kicsit magadba? Ezt most nem beszólásnak értsd, hanem jótanácsnak. Mert lehet, hogy 1-2 embernek a környezetedben bejön ez, és melletted áll, de a többség ki fog rekeszteni. Hozzáteszem, jogosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!