Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Másnak is megfájdul a feje a...

Másnak is megfájdul a feje a shoppingolástól?

Figyelt kérdés
2021. okt. 25. 14:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nekem a folyamatos zaj meg tömeg miatt.
2021. okt. 25. 14:23
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Otthon összeírom mire van szükség. Elballagok, és a kosárban landol ami kell. Se több, se kevesebb. Kb 30 perc alatt végzek egy bevásárlással.

Ilyenkor kb az van, hogy félóra míg összeszedem, aztán 20 perc mire ki fizetem. Utóbbi idegesít nagyon, mikor sorba kell állni, és van olyan aki majdnem hozzám bújik. Na azt nagyon rühellem.

Ha ruha kell, vagy műszaki dolog, azt neten veszem meg.

2021. okt. 25. 14:25
 13/17 anonim ***** válasza:

Rohadt faraszto tud lenni egy oranal tovabb, foleg plazaban,tomeg,zene, monoton ingerek.

Szegeny ember is shoppingol. En rohadtul utalom. Egyedul megvagyok, no vagyok amugy, de van egy pont, ami utan haza akarok menni, es az se erdekel, ha minden kivansagom teljesulne.

2021. okt. 25. 18:42
 14/17 anonim ***** válasza:

Én elképesztően utálok vásárolni. 3 kivétel van: növényt árusító boltok, lakberendezés boltok, elekronikai terméket árusító boltok.

Amúgy: tömegnyomor van, ha nem jó a szellőzőrendszer (hatásfoka), akkor elhasznált levegő, esetleg valamilyen szinten ideges az ember, hogy sikerül-e megvennie, amit akar, fárasztó is állni, kutyagolni, brutál melegre is fűtik (ott dolgozók is egy szál pólóban vannak).

Érthető a fejfájás.

Esetleg a mesterséges világítástól is lehet. (?)

Én élelmiszert online veszek és igazából... ruhán és növényen kívül zömében mindent.

2021. okt. 25. 18:45
 15/17 anonim ***** válasza:
A fényektől és a zenétől nekem is. Nem szeretek shoppingolni, de néha azért kell vennem olyan dolgokat, amit csak bevásárló központban tudok beszerezni.
2021. okt. 25. 19:15
 16/17 anonim ***** válasza:

Én pont emiatt szinte mindent online veszek. Nem szeretem a konzum embereket és a tömeget.

Alapvetően nem nagyon szeretek a természet járáson koncerteken és múzeumokon kívül kimozdulni sehova.

Az élelmiszer vásárlást is igyekszem minél hamarabb letudni. Célirányosan megyek boltba vagy piacra. Csak azt veszem amire szükségem van és megyek is.

Kivételt talán a könyves boltok és a parfümériák képeznek de ezekhez külön hangulat és az emberekre való lelki felkészültség szükséges.

2021. okt. 25. 19:59
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem igazán. Nem szeretek költekezni. Ami kell, lehetőleg gyorsan megveszem

A tömeg, zaj idegesít, lemerít.

2021. okt. 25. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!