SÜRGŐS! Hogyan öltözzek?
Nem tagadom, 155 centisen 90 valahány kiló vagyok, és a hasam hihetetlenül nagy :| Milyen ruhadarabokat ajánlotok?
Az olyanokat bocs de unom mint ezek a tipikus molettboltokban kapható nadrágok felsők, ráadásul 14 éves vagyok, hasonlóan akarok öltözni mint a kortársaim! :(
(Igen, tudom hogy fogynom kellene, meg is fogom próbálni)
Akkor oltozz ugy, a fenet erdekli mit gondolnak. Ha neked az tetszik, akkor az tetszik es kesz. Ekkora tulsullyal teljesen mindegy mit veszel fel, elonyos semmifelekeppen nem lesz. Ez mar tul megy a moletten meg a ducin.
Nincs valami hormonzavarod vagy valami? Voltal kivizsgalasokon? Vagy ennyire sokat eszel, keveset mozogsz?
Ugyanazok a ruhák nem fognak jól állni rajtad, mint egy arányos lányon.(néha az 50kilos csajon nevetséges is legújabb divat) Nézz utána az alma alaknak, hogy nekik mi áll jól.
A sima egyszerű póló valószínűleg nem, rafkósabb fazonokat válassz. Figyelj arra, hogy sehol se tapadjon rád a ruha. Pl C&Aban lehet kapni csini cuccokat 46os vagy nagyobb méretben.(ajánlanám a marks and spencert is, de az nem valami fiatalos, viszont vannak nagyobb méretek. De van a H&Mndek is nagyobb méretű kollekciója, nem mindenhol, de van. Pl árkád,váci utca. Viszont nem tudom, hogy ott milyenek a cuccok)
Óvatosan a mell alatt húzott cuccokkal, nem mindig áll jól.
Én sem vagyok az a nádszál, mégis divatosan öltözöm.
Vigyázz a túl bő és túl szűk cuccokkal nehéz megtalálni az egyensúlyt.
Sosem értettem, ha valaki tanácsot kérni oltozkodesben, miért diétás tippeket kap.
Nem tűnt fel, hogy nem eletvezetesi tanácsadást kért?
Rajtam is van felesleg és főleg hason (3 terhesseg).
Igazából a nagyon tapadó felsők nem a legelonyosebbek, se a nagyon leplek. Igazából azt tanacsolnam, hogy a lazat válaszd és tegyél a derekadra valami megkotot. Én így hordom a bő felsoket. Szűk nadrággal persze és ha a helyzet adja magasabb sarkú cipővel.
Kedves előző! Szerintem inkább értékelendő, hogy a válaszolók többsége legalább minimálisan megpróbált segítő tanácsot adni (egyébként a kérdésre is válaszoltak), ugyanis 155 centihez 90 kilós testsúly egy elég jelentős egészségügyi probléma, főleg ilyen fiatalon, a kérdező nagyon hátrányos helyzetbe kerülhet, ha nem változtat. Ezt mind jóindulatból mondom, és mások is.
A kérdésre: A helyedben a praktikusságot, és a kényelmet választanám. Manapság már nagyon sok kényelmes és egyszerre ízléses, csinos darabot lehet kapni. Nézegesd a boltok internetes oldalait is, mert így nem maradsz le esetleg egy jó vételről. :)
A kérdező lány nyilván kap elég tanácsot mindenhonnan, nem véletlen öltözködési tanácsot kért.
Talán a kérdésre kellene válaszolni.
Meg még nagy tanács hogy csökkentse a szénhidrát bevitelt....akkor azt is el kellene magyarázni hogyan, mit egyen helyette, hányszor stb.
Ha már valaki okoskodik, akkor hasznosan tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!