A lanyoknál, nőknél miért tabutéma a kakilás, pukizás, hogyan alakult ki, hogy ez nekik "ciki"?
Miközben egy természetes biológiai folyamatról beszélünk, amit mindenki csinál, valamiért a nők körében ez nem evidens. Sokan félénkek, pasik társaságában vagy idegen helyen nem mernek, itt az oldalon is olvastam már több ilyen kérdést.
A pasik részéről meg miért olyan elképzelhetetlen az, hogy a nagyon szép nők is büdöset kakilnak és ugyanúgy rohasztót pukiznak adott esetben, miért nem hiszik ezt el?
Nekem is volt olyan barátnőm ,aki Balatonon mar majdnem összesz@rta magát, de csak nem akart elmenni a vécére. Pedig segítettem neki hogy addig kimegyek a hazból, zenét rakok, stb. de csak nement neki...
Miért,mi a francért kellene nagy dobra verni bármelyik nemnek is?Diszkréten elintézi mindenki és kész,nem nagy erőfeszítés,hogy bárki megtegye.Így kellene.Ez igényesség kérdése,aztán lehet lepontozni,magasról nem érdekel.
Amúgy biszex vagyok,szóval ha már ez is nemekre van válogatva egyesek szerint,akkor:
Én nőként elvárom mind a férfi,mind a női partnereimtől,hogy ne verjék már nagy dobra mint ahogyan saját magamtól is.Ez magánügy és őrizze már meg az illető a nőiességét,férfiasságát a másik előtt.Mondjuk ez magától értetődő volt az eddigi kapcsolataimban.Mégsem érezte egyikünk sem,hogy ez valami megerőltető teljesítmény lett volna.Pedig se sznobok,se gátlásosak nem vagyunk pl szexualitás vagy az egymással viccelődés terén.Nyilván onnantól problémás a dolog egyébként,ha valaki nem képes rá ha pl a másik a közelben tartózkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!