Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A lanyoknál, nőknél miért...

A lanyoknál, nőknél miért tabutéma a kakilás, pukizás, hogyan alakult ki, hogy ez nekik "ciki"?

Figyelt kérdés

Miközben egy természetes biológiai folyamatról beszélünk, amit mindenki csinál, valamiért a nők körében ez nem evidens. Sokan félénkek, pasik társaságában vagy idegen helyen nem mernek, itt az oldalon is olvastam már több ilyen kérdést.

A pasik részéről meg miért olyan elképzelhetetlen az, hogy a nagyon szép nők is büdöset kakilnak és ugyanúgy rohasztót pukiznak adott esetben, miért nem hiszik ezt el?

Nekem is volt olyan barátnőm ,aki Balatonon mar majdnem összesz@rta magát, de csak nem akart elmenni a vécére. Pedig segítettem neki hogy addig kimegyek a hazból, zenét rakok, stb. de csak nement neki...

#puki #nők #WC #tabu #vécézési szokások
2021. okt. 24. 20:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
37%

10

jahaj jaaj nyaf nyaf... Azt bezzeg lelkesen mesélitek, hogy hogy rágta körbe a bimbótok a lárva, de szarni illetlen...

2021. okt. 25. 02:41
 12/21 anonim ***** válasza:
70%

Maga a tevékenység természetes, de azt mással kitárgyalni nem éppen illendő dolog. :)

Mint ahogy egy utcai vadidegennek se számolsz be a tegnapi végtermékről, úgy senki másnak se. ;)

2021. okt. 25. 03:19
 13/21 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk nők közelében még ésszerű határokon belül megemlítek ilyeneket, de férfi előtt soha. Inkább ők nem tudják elfogadni a női biológiát, vagy pedig férges az agyuk, és rögtön valami fétisre gondolnak.
2021. okt. 25. 03:35
 14/21 anonim ***** válasza:
65%

Ezt a nők presszálják egymásra. Hogy gusztustalan, nem szabad, fuj-fuj-fuj. Mikor irodában dolgoztam, egyszer megbeszéltük ezt, a nők mondták, hogy ha szarnak, akkor csak akkor, amikor egyedül vannak. Ehhez sok szerencsét egy 300+-os irodában, ahol négy mosdó van. Ha hallották, hogy valaki másé csobbant, akkor nem mertek kimenni, amíg el nem ment az illető.

Ellenben a palik: "megpróbálok fingani egy nagyobbat, mint a másik" :D

Mikor legutóbb meggyaláztam a nyilvános wc-t az IKEA-ban pár nem szándékosan elengedett rohadt hangos fing társaságában, kilépve a kalickából odajött két lány, hogy kérhetnek-e tampont... mert a játszóháznál osztanak ugyan betétet (ami ki is van írva a női wc ajtajára), de "olyan ciki odamenni". Beszélgettünk, kérdeztem, hogy hozzám miért nem ciki odamenni, hát én is idegen vagyok, mondták, hogy így, hogy már hallották, hogy rommá fostam a vécét, így már nem gáz, én is megaláztam magam úgymond... Hát mondom ok, szerintem az, hogy rád jön a szapora, meg az, hogy menstruálsz, egy és ugyanaz, egyiknek se kellene gáznak lenni, és oké, az illem úgy kívánja, hogy a biológiai folyamatainkat ne tárjuk széles közönség elé, de baszdki, ha menni kell, menni kell, ha tampont kell cserélni, akkor tampont kell cserélni. Nyilván nem fingasz oda csak úgy bárhová, ha kultúrált ember vagy, de ha kicsusszan, akkor elnézést kérsz, el van intézve. A wc-n meg nehogy már ne lehessen fingani, azt arra találták ki, hogy ezeket ott intézd el. Ha meg egy haverod házában, vagy nyilvános helyen kábelt fektetsz, akkor ez van. Mindenki büdöset szarik.

Nekem amúgy a nyilvános hányástól van parám, mármint mások még nem láttak hányni, csak hogy hallják... Mert kurvára gusztustalan. Gondolom a legtöbb nő így érez a szarással meg a menstruációjával kapcsolatban is. Pedig a kettő nem ugyanaz, a hányás sokkal undorítóbb szerintem.

2021. okt. 25. 04:29
 15/21 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem az egésznek a gyökere a szőrtelenítésben van. Megszülettél, semmit nem csináltál, de csak mert nő vagy, nem lehetsz a természetes formádban. Ez nem tűnik nagy dolognak, de egy biztos alap. A nők nem szőrösek, mondjuk, pedig de. Egy nőt sem szeret egy férfi sem a természetes formájában. Erre gyönyörűen rá lehet pakolni, hogy a természetes dolog a férfinak megengedett, a nőnek nem.
2021. okt. 25. 09:49
 16/21 anonim ***** válasza:
17%
Az a nyomorult vallás #4
2021. okt. 25. 15:59
 17/21 anonim ***** válasza:
66%
hát,nem tudom, lehet, hogy ezt is olyan személyes dolognak érzik, mint a kakilást, meg a pisilést, és azért arról se tesznek ki magukról képet az ablakba, vagy pl nem posztolnak róla, és azt jól is teszik, tehát énse nagyon értem ezt az egészet,mert pl pukizáskor nem látszik ki mindenük, tehát arra még ajtót sem kell ráhúzni szerintem; szerintem azt tök oké kiengedni nyilvánosan mindenki előtt, pláne a párunk előtt; az egy tök természetes folyamat szerintem a puki, szóval nem nagyon értem, mondjuk nemtom, lehet, hogy fél tőle, hogy ,,megszégyenül,,, ha kiderül, hogy ő volt, aki a büdöset csinálta, vagy pl ha túl nagy hangja van, akkor nagyon odahívja magára a figyelmet, és elpirul, és akkor tehát lehet,hogy az pl kellemetlen lenne neki.
2021. okt. 28. 23:05
 18/21 anonim ***** válasza:
83%

De jó, végigbogarásztam, a megválaszoltjaimat, hogy megtaláljam ezt a kérdést.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

"Főleg nő létére".

Ha ezt hallgatod gyerekkortól felnőttkorig, nehéz egy természetes dologhoz természetesen állni. Mert még így is vannak, akik szerint főleg nő létedre nem illik.

2021. nov. 3. 11:24
 19/21 anonim ***** válasza:
58%
Inkább más orrát csavargassa mint az én hasam :D
2022. jan. 26. 18:50
 20/21 anonim ***** válasza:
69%
Odáig megértem hogy a nők nem szeretnek versenytfingani meg ilyenek, de sztem az elég gáz ha valaki a wc-n is szégyellősködik 🙂
2022. jan. 27. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!