Emberek! Hogyan tartjátok magatoktól távol a koronavírust?
Sehogy, teljesen ignorálom.
Már a vírus előtt is fontos volt számomra az egészséges életmód (étkezés és sportolás) és a higiénia, így ilyen szempontból nem volt változás. Vagy nem kaptam el (amit kétlek, elég sok emberrel kerülök kapcsolatba), vagy tünetmentesen átment rajtam.
Vitamint eszem (télen amúgy is szoktam; bár a vírussal kapcsolatban sokat nem várok tőle), maszkot hordok minden zárt térben, minimalizálom a kontaktok számát, nem járok tömegbe, ha elkerülhető, nem megyek be zárt térbe, főleg nem hosszabb időre (ezért sajnos a színház, koncert, kávézó, étkezde stb. kiesik), a járvány eleje óta nem használom a tömegközlekedést (ami elég problémás, mert a belvárosban dolgozom), be is oltattam magam (de ettől sem várok túl sokat), és használok rendszeresen kézfertőtlenítőt.
Önmagában egyik sem valami átütő hatású, de együttesen csak számít valamit. Mindenesetre a családból eddig csak egyikünk kapta el, ő is a kórházban:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!