Újra jön a kötelező maszk? Bezárnak a sulik? Éjszakai kijárási tilalom? Mit szóltok? Hétfőtől.
Én beoltattam magam 2x is, biztosan nem fogom hordani a maszkot.
Orbán ezzel az intézkedésével elbukja a választásokat.
Az óriási oltási kampánya ellenére, beadtam annak ellenére hogy nem akartam mert kötelezett rá, és ugyanott vagyunk, ahol tavaly voltunk = elk*rta ő is. NAGYON.
Ha Romániában ez van itt is ez lesz csak napok kérdése.
Ez eddig is így volt.
Szerintem nem.
Főleg nem hétfőtől (jön a mindenszentek).
Max azoknak,akik nincsenek beoltva,valamilyen korlátozás jöhet.
Nem értem, hogy miért kattog a gyakori népe ezen a digitális oktatáson. Nem a gyakorira kiírt kérdések számától függ, hanem a Népegészségügyi Hivatal vagy minek hívják dönti el az operatív törzsek együtt.
Itt a gyakorin mindig van egy jól értesült ember akinek van egy tuti dátuma. Szánalmas, hogy nem jött be neki.
“ Max azoknak,akik nincsenek beoltva,valamilyen korlátozás jöhet.”
Rossz a hozzáállásod. Téged érhet negatív meglepetés, aki a worst case estre készül, az csak pozitívan csalódhat.
“ Szánalmas, hogy nem jött be neki.”
Még neked sem. Majd 1 hónap múlva meglátjuk, neki vagy neked lett igazad.
"Ha Romániában ez van itt is ez lesz csak napok kérdése."
Az nem zavar, hogy Magyarországon a fertőzöttek 7 napos átlaga 2000 körül van, Romániában meg 15000? Vagy hogy náluk már nincs szabad intenzív osztályos ágy, nálunk meg ötödannyian sincsenek kórházban, mint tavasszal?
Gondolom nem, csak fröcsögni lehessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!