Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyetemisták mennyit költötök...

Egyetemisták mennyit költötök egy hét alatt?

Figyelt kérdés

Én kajára kb 4 ezer/ nap edzés miatt kell sok kaja.

Heti 1x barber ( haj, szemoldok, borostaigazitas) 7 ezer

Buli 3x ( hetfo szerda pentek) belepok 6ezer kb + pia 10 ezer ha bent koltok sokat 15-20

Szoli 3x / het 5000 kb

Ezek ami minden héten ha nem költök semmi extrára.

+ a koli ami 15 ezer / hó

2021. okt. 22. 19:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
#8, nem írtad hozzá, hogy BAZINGA :)
2021. okt. 22. 21:03
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

9

Én rohadtul adok a külsőmre és talán még azt mondom indokolt is, ha valakinek 5 centis szakálla van (bár még így is necces). 2 hetente fodrász rendben van, de ezek a Barber shopok szerintem nettó lehúzások.

Nekem is borostám van, kb. 10 percbe telik hetente 1-2 alkalommal méretre vágni és "vonalba" húzni. Fodrászhoz meg eljárok 2 hetente, hogy oldalt/hátul fel legyen nyírva átmenettel a hajam. Kerül mindez 2 ezer forintba. Nyilván mindenki azt csinál a pénzével amit akar, de szerintem ezeken még a Barber shopban dolgozók is röhögnek, hogy valaki hetente 7 rugót kiad a szinte semmire :D

2021. okt. 22. 21:04
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
5-10 ezer, ha a kolit meg a hazajövéseket nem számoljuk.
2021. okt. 22. 21:07
 14/22 anonim ***** válasza:
97%

:D Jól értem, hogy napi 4e a kaja, és havi 15e a koli? XD

Szardellát fogyasztasz homárral és a híd alatt laksz? :DD

2021. okt. 22. 21:40
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

De csúnya lehetsz.

Könyvekre nem költesz?

2021. okt. 22. 22:02
 16/22 anonim ***** válasza:
98%

Huhh ez elég durva. Nem a koli, nekem az vidéken kevesebb, mint 10k havonta. Kajára napi 1000 forintot költök átlagosan, számoljunk heti 2-3k-val edzésre, plusz 3k utazás haza. Egyéb dolgok: fogkefe, betét, wc-papír stb mondjuk 1k. Szórakozás kb heti 1k. Ezt úgy, ha hazamegyek hétvégén. Ha nem megyek, akkor megspórolom a vonatjegyet ugye. Fodrász, szoli stb ezek kizárt dolgok. Pénzem lenne, csak nem az én világom ez.

Ez úgy heti 15k nagyjából, ha a havi kiadásokat leosztjuk hetekre (koli, edzésbérlet).

Teljesen megfelel számomra ez az életszínvonal, egyébként megengedhetnék magamnak több költekezést.

2021. okt. 22. 22:16
 17/22 anonim ***** válasza:
97%

Napi 4-5 ezret költök.

Havi kb 150 ezer.

Ebben benne van a kaja, kondi, bkv bérlet és nagyon ritkán 1-1 sör.

Albérlet és egyéb nagy költség nincs benne.

2021. okt. 22. 22:41
 18/22 anonim ***** válasza:
97%
Havi 60 ezer körül költöttem egyetemistaként, amikor már saját fizetésem is volt, és több mindent megengedtem magamnak. Amikor még több kaját hordtam otthonról és jobban figyeltem a költségekre, havi 40 körül. Ebben benne van a 12 ezer koli is. (Igen, tényleg ennyi, a BME-n ez a drágább kategória)
2021. okt. 23. 07:09
 19/22 anonim ***** válasza:
96%

12500 a koli (egy hónapra)

11000 a kötelezően megvásárlandó ebédjegy (egy hónapra 10 darab, leves+második+köret+savanyúság+deszert)

Közköltség 2500-2800 egy hónapra, de van itt egy olyan szoba, ahol csak 1200. Nem tudom mit (nem) csinálnak ott...

2-3 hetente a hazamanés és a visszajövés 2000-4000 attól függően, hogy mivel sikerül.

Kenyér, joghurt, víz, egyéb heti 3000 kb.

A városközi ingázásom meg nem számottevő, mert a koli fix az egyetem mellett van, az épületből jóformán ki se kell mennem, a bevásárlóközpont meg csak 1 km, addig legyaloglok (a város szélén vagyunk).

De otthonról mindig viszek ételt (leves, krumplipüré, bécsi).

2021. okt. 23. 10:11
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az albérlet havi 57000 forint, a rezsi rám eső része pedig kb. ilyen 10-20 ezer forint között alakul közös költséggel, mindennel együtt. Hétvégente általában haza szoktam járni, egy út 650 forint, így ez egy héten oda-vissza 1300, egy hónapban kb. 5200 forint (de valamikor gyakrabban, máskor ritkábban járok haza. Otthonról szoktam kaját vinni (főtt ételt, hideget is, alapanyagot főzéshez), azon kívül max. veszek valamit ami hiányzik, elfogyott vagy megkívántam. Így az étkezésre pontos összeget nem tudok írni. Ha elfogy az otthonról vitt kajám, akkor főzök vagy néha elmegyek valahova enni (általában menüzni szoktam ez ilyen 1800 forint maximum). Másra heti vagy akár havi rendszerességgel nem költök. Régen jártam körmöshöz, de már magamnak csinálom, fodrászhoz vagy szépészeti kezelésekre nem járok, bulizni nem szoktam, nem járok edzeni stb. Igazából csak ilyen alkalmi kiadásaim vannak, ha pl. elmegyek moziba, veszek új ruhát vagy valami mást, elmegyek kávézni stb., de ezt szintén nem követem.
2021. okt. 23. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!