Egyetemisták mennyit költötök egy hét alatt?
Figyelt kérdés
Én kajára kb 4 ezer/ nap edzés miatt kell sok kaja.
Heti 1x barber ( haj, szemoldok, borostaigazitas) 7 ezer
Buli 3x ( hetfo szerda pentek) belepok 6ezer kb + pia 10 ezer ha bent koltok sokat 15-20
Szoli 3x / het 5000 kb
Ezek ami minden héten ha nem költök semmi extrára.
+ a koli ami 15 ezer / hó
2021. okt. 22. 19:54
A kérdező szavazást indított:
Kb 5 ezret
Kb 10 ezret
15-20
20-30
30+
27 szavazat
1/22 anonim válasza:
Nekem a körmöst, masszázst,ruhákat,cipőket, kaját mind a szeretőm fizeti én csak tanulok.Harmad éves jog hallgató. 24L
2/22 anonim válasza:
Kb. 5-10 ezer kajára, attól függ hány emberre kell főzni. Ezen kívül nem költök sok mindenre, az egyetem itt van három lépésre, szóval nem vonultam koliba és fizetős programokra se szoktam nagyon járni.
3/22 anonim válasza:
15 ezer a koli? Az igen, én 2002-ben fizettem annyit.
4/22 anonim válasza:
Változó heti leosztásban, de átlag 150 ezret keresek diák munkával, amit el is költök. Az albérletet és a többi fix. kiadásaimat általában anyukámék fizetik, de ha úgy adódik veszek magamnak is pl.bérletet, ruhákat stb.
5/22 anonim válasza:
#3, valszeg szociális alapon kapja olcsóbban a kérdező..
6/22 anonim válasza:
Azért elég beteg dolog hetente 7 ezer forintot kidobni fodrászra meg borostaigazításra...
7/22 anonim válasza:
#5 szociális alapon mi? :) mikor alaphangon kb heti 100 ezret költ csak fa##ságokra
9/22 anonim válasza:
#6, Azért elég beteg dolog hetente 7 ezer forintot kidobni fodrászra meg borostaigazításra...
Benne van a szemöldökigazítás is :)
Amúgy ja. Még egy kis szoli, és kész a gigolo..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!