Hogy engedjem el?
Figyelt kérdés
Palija van, és még van egy két ok amiért elég esélytelen a lány. De reggeltől délutánig egy helyen vagyok vele... Napi szinten beszélek vele stb... Néha még egy busszal is megyünk.2021. okt. 20. 16:13
1/6 anonim válasza:
úgy hogy soha nem volt közöttetek semmi.. mit akarsz elengedni? max vágyódsz utána.. az nem ugyanaz
2/6 anonim válasza:
Tudom milyen érzés.
De ahogy fellángolt, úgy el is alszik a vágy. Lehet hogy 1 hónap, lehet hogy fél év, de meglehet 1 év is kell hozzá.
Ne gondolj rá, a buszon foglald el magad mással, nézegess kifelé az ablakon.
Próbáld meg kevesebbet beszélni vele, mert különben meg fog szakadni a szíved és annak ne adja isten, hogy káros szenvedély, vagy depresszió legyen a vége. Vagy mindkettő.
Ahogy a jó, akár a rossz dolgok is : idovel elmúlik.
Tudom, közhely, de tényleg ez válik be. Keress hobbit, tanulj, a lényeg, hogy kösd le valahova figyelmed, és menni fog.
Kitartást, másnak is sikerült!
3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom lekötni magam ha a fejemben van mindig.
2021. okt. 20. 17:38
4/6 A kérdező kommentje:
Lehet rossz kategória, bocsi.
2021. okt. 20. 17:43
5/6 anonim válasza:
Próbáld meg.
"Nem tudom.." - na itt van az elso probléma.
6/6 anonim válasza:
Kezdj el más dolgokkal foglalkozni akkor akaratlanul is eltereled a figyelmed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!