Az emberek miért csak a mamahotelezőket szólják le, az olyan szülőket miért nem akik a gyerekükre szorultak idős vagy idősebb korukra?
Osztom a 7-es véleményét.
Engem is úgy neveltek, hogy amíg tudnak és szükséges, támogatnak. Arra is volt lehetőségük, hogy lakást vegyenek nekünk (tesómnak és nekem), ami szintén baromi nagy segítség volt. Ennek ellenére nem lettem link, elvégeztem az egyetemet csúzás nélkül, jó eredménnyel, dolgozom normálisan, most már kifejezetten jó fizetésért. De 6 éves egyetemre jártam, és bizony 24 éves koromig nem dolgoztam az égvilágon semmit. Mikor nyári munkára akartam menni, akkor is azt mondták a szüleim, hogy inkább élvezzem ki a nyarat, mert utána egész életemben dolgozhatok.
De a szüleim a beteg nagyimmal is hasonlóan bántak, mikor már kicsit dilis volt szegény, akkor sem cseszték be egy öregotthonba, hanem maguk mellé vették és ápolták.
És természetesen én is ugyanígy támogatnám őket. Ha anyagilag szorulnának rá, akkor is segítenék, ha pedig az egészségi állapotuk lenne olyan, akkor is. Engem így neveltek, én is ezt a mentalitást viszem tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!