Miért van az hogy néha beüt valami es csak egyedül akarok lenni?
Vannak napok amikor tök jól elvagyok, de utana vannak olyan napok is (ez altalaban tenyleg nagyon rövid idő) hogy senkivel nem akarok beszélni. Nincs kedvem visszaírni barátoknak, nincs kedvem találkozni a barátommal, vagy ha itthon "zaklatnak" (beszelnek hozzám stb) akkor inkabb ez felidegesít.
Mi lehet ennek az oka?
Kell az egyedüllét, valakinek több valakinek kevesebb.
Nekem egyáltalán nincsenek barátaim 23 éves vagyok, de nem tudom nem érzem hiányát, sőt akkor fáradok el ha emberek körül vagyok és csak fecsegnek locsognak, olyan jó olyankor hazaérni a síri kussba, engem az tölt fel.
Mindenkinek vannak ilyen időszakai. Introvertáltakra jellemzőbb, de én például extrovertált vagyok és annyira pörgős volt a nyár, hogy augusztus vége óta itthon kuporgok szinte és annyira jólesik... Mindenkinek szüksége van egy kis feltöltődésre, összeszedni a gondolatait, stb.
Ha mellé fáradékony lennél és megnőne az alvásigényed, lehetne gyanakodni másra, de így én nem gondolnék rosszra a helyedben.
Teljesen normális állapot. Ezt "tollászkodásnak" nevezik.
Pihensz, rendezed a lelkedet, gondolataidat, kikapcsolódsz,
olvasol, alszol, kizárod a külső világot. Nagyon jót tesz
az idegrendszernek. Ha nem lenne veszélyes, ilyenkor, amikor elfog a magányvágy, egyedül elmennék egy erdőbe kószálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!