Miért beszélnek úgy emberek a 25-30 évesekről, mintha 20 évvel idősebb generációról lenne szó?
Már nem először látok ilyet az oldalon és nem akarom elhinni, hogy ennyi tévképzetes tini van itt. Azt meg végképp nem akarom elhinni, hogy aki 20+ éves, ilyen hülyeségeket találjon ki. Vagy mit tapasztal az ilyen a saját bőrén?
Konkrétan ha körülnézek magam körül, nem tudok olyan példát hozni, főleg nem nagy számban, ami. Megfelelne annak, hogy huszonévesen bárki nekiállna leépülni annyira látványosan, ahogy mondják. Hol vannak a ráncos húszasok? Hol vannak azok, akiknek romlik a teljesítménye? Ősz hajszálak, foghullás, "kevésbé feszes" test... Ti miről beszéltek egyébként? Alig van ismerősöm, akinek a dereka fáj, akkor honnan jön ez a hatalmas tévhit-halmaz? Komolyan, mintha negyvenesekről lenne szó.
Miért jó érzés bárkinek ilyen tévképzeteket gerjeszteni más emberekben?
Én 30 éves koromra értem el azt a számomra tökéletes külsőt, amit még huszonéves koromra se értem el.
Nagyon odafigyelek magamra, sportolok, tudatosan étkezem.
Nekem az első ősz hajszálam 26 évesen volt, anyukám halála után kb. két hónapra. Itt nincs idősödés meg genetika, szimplán idegi alapon lett nálam. Most 31 vagyok, csak pár ősz hajszállal találkoztam eddig.
Ráncokról nem tudok, bőröm teljesen feszes, de nyilván ezért meg is dolgozom.
Jó pár évet letagadhatok, fiatalos a külsőm, jó alakom van. Semmi egészségügyi problémám nincs.
Ülő munkát végzek, ezért is tartom fontosnak pluszba a mozgást.
Az, hogy jó pár fiatal leszrja saját egészségét, az az ő dolga, ez meg is fog látszódni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!