Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Normál egy műszakban dolgozók,...

Normál egy műszakban dolgozók, nektek mire jut idő délután?

Figyelt kérdés

Leginkább azok válasza érdekel, hogy mi fér bele munka után, akik úgy dolgoznak, mint én, tehát 8-16-ig. Valamit rosszul csinálhatok, mert fél 5-re érek haza, de alig jut időm valamire. Általában elmosogatok, heti 2x főzök, vacsorát készítek, megnézek egy sorozatot, lefürdök és 9-kor kidőlök. Ha kell, a közeli boltba még elugrok, az max. fél óra.

Takarítás nem fér bele, egy mosás még csak-csak, de porszívózás, felmosás, ilyesmi már nincs. Hétvégére meg kupi van, akkor meg fáradtnak és morcosnak érzem magam, hogy hétvégén se pihenhetek. Valamit nagyon elrontok, de kíváncsi vagyok másoknál hogy mennek a napok. Mennyire van lefixálva, hogy mikor-mit csináltok, mennyire tartjátok magatokat ahhoz, hogy jut mindenre idő.

2021. okt. 16. 10:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Én se főzök mindennap, hétköznap csak heti 1-2x. Egyetemre járok a munka mellett, sokadik képzésem, de egyik se igazán vett el tőlem időt a vizsgaidőszakon kívül, így azt nem számolom. Mindezek ellenére rettenet fáradtnak érzem magam, és kiégettnek, hogy erről szól az élet, pedig gyerek nincs is. Gonoszul hangzik, ne haragudjatok érte, de kicsit megnyugtat, hogy másnál is hasonlóan telik a délután. Emlékszem, amikor gimiben 2-3 körül végeztem, barátokkal voltam, elmentem dolgozni 4-8-ig, 9-re hazaértem, másfél órát neteztem, és úgy éreztem milyen tartalmas napom volt. Most meg fáradt vagyok mindenhez és unom ezt a mókuskereket.
2021. okt. 16. 13:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez olyan, hogy mikor rengeteg időm volt, akkor voltam a leglustább. Mikor nem dolgoztam egyetem mellett, akkor tanultam a legkevesebbet, akkor fetrengtem a legtöbbet, akkor éreztem magam állandóan álmosnak, tompának. Ha benne van az ember a lendületben, sokkal jobban kihasználja az idejét. És a 8-4-ig munkarend lóf*sz, nem kihasználtság ilyen szempontból.
2021. okt. 16. 14:49
 13/16 anonim ***** válasza:
22%
Hat az szar ha csak melora van ero.. egeszsegtelen eletre utal szerintem.. A melo csak arra kell h legyen penzed aztcsinalni amit akarsz.. persze olyat kell valasztani amit elcezel is es a taraasag is jo.. ugy nem teher es van kedved elni is..
2021. okt. 16. 15:10
 14/16 A kérdező kommentje:

Afelé haladok, azért vagyok még mindig egyetemen, immár zsinórba 9. éve... Emellett férjnél vagyok és van egy nagy házunk, amit nem olyan könnyű mindig rendbe tartani. A férjem is tanul még, így a kapcsolatunkat is folyton finom hangolni kell, mert hétvégente sokszor vagy ő megy suliba, vagy én.

Amit most tanulok és hamarosan dolgozhatok benne, azt nagyon szeretem, de a 8 óra abban is sok lenne. Azzal egyet tudok érteni, hogy a 8 óra kizsigerel, 6 órásat szeretnék majd.

Köszi a válaszokat, tényleg csak érdekelt, másoknál hogy megy ez.

2021. okt. 16. 15:19
 15/16 anonim ***** válasza:
8tól délután 5ig dolgozom. Hazamegyek az edzőcuccomért, és megyek edzeni. Pihenőnapokon főzök... Másra nem nagyon jut idő, de ott a hétvége...
2021. okt. 16. 17:42
 16/16 anonim ***** válasza:
22%
Hat nemtudom a 8ora sztem lightos.. sokat meloztam 12-14oraban is, a parom ugyanugy. Ugyis edzettem melo elott. Melo utan meg altalaba beultunk vhova haverokkal vagy parommal otthon meg elvoltunk.. szabadnap volt hazimunka meg nagyobb kiruccanas.
2021. okt. 16. 21:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!