Normál egy műszakban dolgozók, nektek mire jut idő délután?
Leginkább azok válasza érdekel, hogy mi fér bele munka után, akik úgy dolgoznak, mint én, tehát 8-16-ig. Valamit rosszul csinálhatok, mert fél 5-re érek haza, de alig jut időm valamire. Általában elmosogatok, heti 2x főzök, vacsorát készítek, megnézek egy sorozatot, lefürdök és 9-kor kidőlök. Ha kell, a közeli boltba még elugrok, az max. fél óra.
Takarítás nem fér bele, egy mosás még csak-csak, de porszívózás, felmosás, ilyesmi már nincs. Hétvégére meg kupi van, akkor meg fáradtnak és morcosnak érzem magam, hogy hétvégén se pihenhetek. Valamit nagyon elrontok, de kíváncsi vagyok másoknál hogy mennek a napok. Mennyire van lefixálva, hogy mikor-mit csináltok, mennyire tartjátok magatokat ahhoz, hogy jut mindenre idő.
Afelé haladok, azért vagyok még mindig egyetemen, immár zsinórba 9. éve... Emellett férjnél vagyok és van egy nagy házunk, amit nem olyan könnyű mindig rendbe tartani. A férjem is tanul még, így a kapcsolatunkat is folyton finom hangolni kell, mert hétvégente sokszor vagy ő megy suliba, vagy én.
Amit most tanulok és hamarosan dolgozhatok benne, azt nagyon szeretem, de a 8 óra abban is sok lenne. Azzal egyet tudok érteni, hogy a 8 óra kizsigerel, 6 órásat szeretnék majd.
Köszi a válaszokat, tényleg csak érdekelt, másoknál hogy megy ez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!