Segítség! Hogyan "űzzem ki" a lovardánkbol az utálatos lányt?
Mekkora egy p*cs lehetsz a való életben is,Jézusom..:D
Menj át te ha annyira zavar,nincs jogod elzavarni onnan.
Jaja, oktato vagy es igy ugralsz a lovardak kozott, aha, persze :DD
Istenem kerdezo, ki van nyalva a popsid rendesen, mi? Eddig mindig mindent megkaptal, de most hisztirohamot kapsz, mert valami nem ugy van, ahogy akarod. Hat ez az elet kislany, de remeljuk kinovod, gondolom max 12-13 eves lehetsz.
"Ezzel próbálkoztam: átmentem egy kis időre ég másik lovardába"
De hiszen már meg is oldottad a problémát. Maradj is ott, ahova átmentél, és kész. 😀
Oktatóként csak úgy átmész egy másik lovardába, aztán visszamész?
Ha meg nem vagytok jóban, miből gondoltad, hogy ha te elmész máshová, ő is megy utánad? Inkább örülhetett, hogy nem vagy ott, vagy tudomást sem vett rólad, mert több esze van.
Nem távolíthatsz el mindenkit a környezetedből, csak mert nem szimpatikus. Ráadásul ilyen indokkal, hogy "jóban voltunk, de most már utálom". Árt neked bármivel? Munkában hátráltat? Ha nem, akkor el tudod viselni a jelenlétét.
Az emberek a hulyek, csak te vagy a helikopter, nyilvan kerdezo.
Nem hisztikezni kene, hanem megbeszelni a konfliktust vagy ha erre nem vagy kepes, akkor kussban maradni es vegezni a dolgod, esetleg lovardat valtani.
De ha nem, akkor nem. A korhatar egyebkent 16 ev, nem is ertem, mit keresel itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!