Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Segítség! Hogyan "űzzem ki" a...

Segítség! Hogyan "űzzem ki" a lovardánkbol az utálatos lányt?

Figyelt kérdés
Van egy lány a lovardában, volt barátnőm. Én hívtam még át régen ebbe a lovardába. Most még utálom, és azt szeretném hogy menjen el. Próbálkoztam már, de hiába. Ezzel próbálkoztam: átmentem egy kis időre ég másik lovardába, hátha ő is átjön. Hát nem

2021. okt. 14. 17:47
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
93%
"Ja és oktató vagyok" - leírásod alapján 12 éve körüli lehetsz max. De egyébként az élet nem így működik, ahogy te hiszed. Ha utálod, hát ne szólj hozzá, kerüld. Nem kell lesüllyedni olyan szintre, hogy elüldözz valakit csak azért, mert te utálod...
2021. okt. 14. 18:30
 12/25 anonim válasza:
90%
Rég olvastam ennyire szánalmas ember kérdését. Gondolkozz el magadon a saját érdekedben.
2021. okt. 14. 18:32
 13/25 anonim ***** válasza:
87%
Inkább téged kellene kiűzni onnan, nem? Hogy jössz te ahhoz, hogy egy publikus helyről száműztess valakit ok nélkül? Még örülhetsz neki, hogy nem hívja rád a rendőrt személyi szabadság korlátozásáért!
2021. okt. 14. 18:37
 14/25 anonim ***** válasza:
89%

Mekkora egy p*cs lehetsz a való életben is,Jézusom..:D

Menj át te ha annyira zavar,nincs jogod elzavarni onnan.

2021. okt. 14. 18:38
 15/25 anonim ***** válasza:
89%

Jaja, oktato vagy es igy ugralsz a lovardak kozott, aha, persze :DD

Istenem kerdezo, ki van nyalva a popsid rendesen, mi? Eddig mindig mindent megkaptal, de most hisztirohamot kapsz, mert valami nem ugy van, ahogy akarod. Hat ez az elet kislany, de remeljuk kinovod, gondolom max 12-13 eves lehetsz.

2021. okt. 14. 18:41
 16/25 anonim ***** válasza:
93%

"Ezzel próbálkoztam: átmentem egy kis időre ég másik lovardába"

De hiszen már meg is oldottad a problémát. Maradj is ott, ahova átmentél, és kész. 😀

2021. okt. 14. 18:43
 17/25 anonim ***** válasza:
84%
Ha el akarod űzni te sem vagy különb
2021. okt. 14. 19:09
 18/25 anonim ***** válasza:
80%
Mi meg jobb kérdésre gondoltunk, ilyen kegyetlen a világ.
2021. okt. 14. 19:13
 19/25 anonim ***** válasza:
84%

Oktatóként csak úgy átmész egy másik lovardába, aztán visszamész?

Ha meg nem vagytok jóban, miből gondoltad, hogy ha te elmész máshová, ő is megy utánad? Inkább örülhetett, hogy nem vagy ott, vagy tudomást sem vett rólad, mert több esze van.

Nem távolíthatsz el mindenkit a környezetedből, csak mert nem szimpatikus. Ráadásul ilyen indokkal, hogy "jóban voltunk, de most már utálom". Árt neked bármivel? Munkában hátráltat? Ha nem, akkor el tudod viselni a jelenlétét.

2021. okt. 14. 19:19
 20/25 anonim ***** válasza:
76%

Az emberek a hulyek, csak te vagy a helikopter, nyilvan kerdezo.

Nem hisztikezni kene, hanem megbeszelni a konfliktust vagy ha erre nem vagy kepes, akkor kussban maradni es vegezni a dolgod, esetleg lovardat valtani.

De ha nem, akkor nem. A korhatar egyebkent 16 ev, nem is ertem, mit keresel itt.

2021. okt. 14. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!