Miért ilyen utálatos velem a nagymamám?
Figyelt kérdés
3 év után újra látott minket (külföldön élés miatt) és áthívott minket 5 napra, viszont mindennap undorítóan beszél rólam/velem. Mint tudjátok, a mai 16-7 évesek szeretnek croptopokat, magyarul ilyen haskilógatós felsőket hordani. Nyáron én is szívesen hordok ilyeneket, viszont megkaptam, hogy egy nagy k*rva vagyok, amiért így öltözöm. Bármit veszek fel, mind k*rvás neki, és azt mondja, hogy nem lepődne meg, ha megerőszakolna valaki. Semmi kihívó nincsen rajtam anyukám szerint sem, tényleg csak croptop meg a legegyszerűbb short. Aztán amikor sminkelek (csak szemöldökceruza meg szempillaspirál) akkor meg azt mondja, hogy 30-nak nézek ki (a babaarcommal) meg hogy szégyenl velem az utcára menni, most is mentünk volna le a boltba, szó szerint visszalökött az ajtón, hogy így nem mehetek sehova, menjek inkább fürdeni, aztán meg aludni. Ha megnéznek a fiúk, akkor általában szeretek arrébb húzodni, mert rühellem, ha néznek, erre a nagyim azt mondta, hogy ne bújkáljak a fiúk elől, ha már k*rvának öltözve megyek el a házból. Ez megy egész héten, eddig tűrtem, de már nem bírom, hogy így beszél velem. Egy barátom se volt még, kitűnőek az eredményeim a suliban, nem cigizek, nem bulizok, nem iszok, semmit nem csinálok. Sminkelni is csak azért sminkelek, mert van egy kisebb nagyobb önbizalomhiányom, és így jobban érzem magam, pedig nincs hú de nagy különbség, nem a fiúk miatt csinálom. Azt mondta jövőre ne is menjek hozzá, mert csak a szégyent hozom rá a szomszédok előtt. Mit gondoltok erről?2021. aug. 21. 18:33
2/9 anonim válasza:
Alapszabály: más embert nem tudunk megváltoztatni.
Te tudsz változni ill. változtatni. Ezek közül választhatsz
1. Lesz*rod, amit mond
2. Kiállsz magadért, és ha még mindig mondja, elcuccolsz onnan
3. Erre az 5 napra csadort kötsz magadra
3/9 anonim válasza:
megmondanám neki, hogy nem a 19. században élünk, ahol max. a bokád villanhatott ki..meg hogy ha őt az izgatja , hogy ki mit szól, akkor ennyi, nem lát többet téged. Meg hogy felszínesnek ,sekélyesnek tartod a nagyidat, ha azért, mert képtelen lépést tartani a korral és a trendekkel, akkor csak ennyi tellik tőle, amit előadott..Meg hogy te is szégyenkezel a divatjamult öltözködése, a trampli alakja , a löttyedt teste és az igénytelen külseje miatt, de ez nem akadályoz meg abban, hogy együtt mutatkozz vele..
4/9 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele ennyire, ha tudod ilyen, nem kell komlyan venni.
5/9 anonim válasza:
Ên 42 éves vagyok, tinikoromban mi is hordtunk ilyet.
6/9 anonim válasza:
Mond neki, hogy ilyenek után nem is szándékozol soha a büdös életbe hozzá menni.
Én megtettem 😁 az utolsó 10 évében nem látott, a temetésére ae mentem.
7/9 anonim válasza:
Engem az érdekelne, h anyukád nem állítja le? Anyám így beszélne a gyerekemről, összepakolnék, megmondanám h szégyellje magat és tegye zsebre, h akkor többet nem jövünk, problem solved.
8/9 kovpet válasza:
Igen, az tényleg érdekes. Ha valaki lekrvázná a (nem létező) lányom, akkor minimum elmennék onnan és vissza se néznék, de az is lehet, hogy kapna egy akkora pofont, hogy a feje menetet vágna a nyakára, a fogai meg körmérkőzést játszanának a bennmaradásért.
9/9 A kérdező kommentje:
Anyukám tegnap elhozott, meséltem neki telefonon, hogy miket mondott, és most nagyon összevesztek
2021. aug. 22. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!