Hogy ha meghíznék akkor vonzóbbnak találnának a nők?
Figyelt kérdés
Vékony, magas férfi vagyok (78 kg 190 cm), nagyon rühellem ezt a testalkatot, főleg a botlábaim miatt...nem is nagyon jön ez be egy nőnek sem, inkább nagyobb darab 100 kilós férfiakkal látom őket. Ha magamra szednék min. 10 kilót akkor lenne esélyem nekem is?2021. okt. 13. 19:25
1/5 anonim válasza:
Nem súlyoddal van a baj, főleg hogy a magasságod kur*ajó xD
Legtöbb nő ilyen magasságot akar.
Mással van a baj.
2/5 anonim válasza:
Nem. Volt már vékony és macisabb alkatú barátom is. Egyik esetben sem az alkat miatt jöttem össze velük
3/5 anonim válasza:
Nincs olyan nő az ismerettségi körömben (26 vagyok), aki a 100kilós nagy darab férfira bukna. Én sem bukok rájuk. Legyen inkább egészséges és vékony, minthogy nagydarab és nehéz. Párom 75 kiló körüli, de mikor találkoztunk 6-7 éve, akkor mégcsak 65 körüli volt, 184centi - nekem tökéletes volt vékonyabban is, de most is.
4/5 anonim válasza:
Nekem volt már pont ilyen alkatú párom, szerettem a testét. A legutóbbi exem meg 120 kg felett van hasonló magassághoz, nem ez számít.
De ha mindenképpp változtatni akarsz magadon, akkor határozott és udvarias legyél inkább, ne túlsúlyos.
5/5 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok nő, de szerintem kevés taszítóbb dolog van, mint a túlsúly. Tbh hülyének is nézem, aki a "Macis" férfiakat szereti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!