Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Férfiak! Ti kit tartanátok...

Férfiak! Ti kit tartanátok vonzóbbnak? Egy 18 éves csajt, aki 30-nak néz ki, vagy egy 30 évest, aki 18-nak? Nyilván tudom, hogy ez személyiségfüggő, ez pusztán teoretikus kérdés.

Figyelt kérdés
Mert tudom,hogy a férfiak inkább vonzódnak a fiatalabb nőkhöz(vannak kivételek!).De mi van akkor,amikor maga a férfi is nehezen ítéli meg valaki korát?
2017. szept. 2. 11:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel 17 vagyok, talán a tudat, hogy a csaj 30 éves, és 18nak néz ki, nagyon izgatna (persze ez nem azt jelenti, hogy 30 felett nem néznek ki jól a nők, sőt! :D), de kapcsolatra egyik sem valószínű. Na jó, talán a bőrhibáim miatt kapna esélyt a 18 éves :D
2017. szept. 2. 11:14
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokmindentől függ. Igazából a 30.aki kinéz 18. nak. De lényeges az is,hogy hogyan néz ki annyinak. 39.f.
2017. szept. 2. 11:20
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Kéne a fenének az, aki 18 évesen 30-nak néz ki. 30 évesen meg nézegessek egy 52-nek kinézőt ? Amúgyis utálom a kivakolt fejű nőket. Aki szép, az smink nélkül is szép.
2017. szept. 2. 11:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez egy teljesen hülye kérdés.

30 évesen is nézhet ki valaki egy ronda 18 évesnek meg 18 évesen is kinézhet úgy mint egy dögös 30-as.

2017. szept. 2. 11:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Számomra még egy 30-nak kinéző 30-as is fiatal, úgyhogy inkább azt, de mivel 18-nak néz ki, engem lehet, hogy elvinne a rendőrség.:)
2017. szept. 2. 11:39
 6/7 A kérdező kommentje:
A kérdés nem hülye(szerintem)csak nem elég részletes...de igaz.....30-40-es nők között iszonyatosan jó nők vannak(mondom ezt nőként)....Egyrészről egy 30-as 40-es nő,ha jól tartja magát,akkor simán letagadhat 10 vagy akár 20 évet.Anyukám legjobb barátnője 47 éves,és szó szerint 25-nek néz ki.A bőre állapota,a személyisége,minden.Azon röhögnek anyámmal,hogy 30 éves,meg 20 éves csávók írnak rá facebookon.Írtam,hogy személyiségfüggő is a dolog,van akin látszik,hogy rohad belül....És igen,késői fiatal korban is lehet valaki szebb mint egy nála sokkal fiatalabb...Amúgy elsősorban nem a kivakolt fejűekre gondolok,hanem akik sminkelik magukat,plusz szétélik magukat,lelakják a testüket..(Cigi,Mattrészegre ivászat minden hétvégén,Drogok,és úgy összességében szétroncsolják a saját testüket......).Az osztálytársaim közül nem egy lány vagy kilónyi vakolatot dob fel minden reggel,suli előtt,amit nem értek,nem egyszerűbb inkább hidratálni,ápolni a bőrünket,mint alapozó alá rejteni.Én 18 vagyok,de nem igazán sminkelem magam,max.ha buliba megyek akkor szájfény,kis rúzs,szemfesték..ennyi.Azért gondoltam felteszek egy kérdést,mert kb.minden 2.lány a sulinkban abban a tévképzetben él,hogy ő minden pasi álma.Meg olyanokat mondanak,hogy nem igazság,hogy nekem ilyen szép az arcbőröm...Igen,B+,szép az arcbőröm,azért,mert én teszek is érte....Pedig egész életemben zsíros volt a bőröm,csak valahogy sikerül kordában tartanom.Nem dohányzom,nem iszom.Jah,tényleg igazságosság kérdése.Talán mert én nem vagyok annyira igénytelen,hogy a pattanásos bőrömre ráküldök egy csomó alapozót.Picit feldühítettek...
2017. szept. 2. 13:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálam nincs vagy-vagy.
2017. szept. 2. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!