Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt az a legextrémebb,...

Mi volt az a legextrémebb, legkülönlegesebb hely ahol p*siltál k*káltál volt hogy rá is csurgott, esett valakire?

Figyelt kérdés

2021. okt. 11. 19:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
85%

Hát kakilni út mellett bokornál.

Buliból jöttünk haza húgommal és éreztem,hogy hasmas lesz. Sötét volt bazira féltem.. összes zsepit elhasználtam ami nálunk volt :D

extrém pisilésem nem volt.

Viszont erkélyről hánytam már ki,nem tudom hogy valakire ráment e vagy sem, eléggé spicces voltam.

2021. okt. 14. 20:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Pisi? A kezembe. Undi, nem undi, megoldottam. Kakiltam dobozba, annyira kellett, hogy jött ki. Nem volt hova menni, fogtam egy katrondobont, és felölről betoltam, aztán mikor elvégeztem amit el kellett, akkor kivettem, és kidobtam.
aug. 15. 18:34
 13/13 anonim ***** válasza:

Volt. Csúszadpark. Nagyon igyekeztem, de ahhoz le kellett volna csúsznom, és akkor nem bírtam volna tartani. Szóval a másik végéhez mehtem, naci le, felültem a szélére. Remélem nem talált el senkit.

Volt egy kínosabb is, de arról tényleg nem én tehettem. A női mosdó előtt kígyózó sor. Nagyon kellett, 2 napja nem voltam kakilni, utazás miatt. Bementem a férfibe. 2 piszoár, és egy rendes mosdó volt, a rendes mosdó le volt zárva. A piszoár fölé guggoltam, és reméltem, hogy egy férfi sem jön be.

aug. 15. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!