Miért kötelező a köszönés?
Figyelt kérdés
Nagyon idegesítő, hogy nekem kell. Én nem várom el senkitől.2021. okt. 11. 18:55
11/20 anonim válasza:
Csak nézz, nézz ne beszélj, úgyis beléd köt az a vénasszony, és akkor mikor elkezd ordibálni veled a buszmegbe csak nézni fogja a tömeg hogy elgurult a gyógyszere, te meg meg se szólalsz.
12/20 anonim válasza:
Nem tudom, de csak a baj van belőle. Süket szomszéd mindig bepanaszolt anyámnál. Miközben én köszöntem neki, ő meg csak bámult rám mint egy birka.
13/20 anonim válasza:
Nem tudom, aki bepanaszol bárhol azt sajnálom, hogy más fogást nem talált rajtam.
14/20 anonim válasza:
Ettől már én is kivagyok..
Direkt az önkiszolgáló kasszához megyek hogy ne kelljen beszélnem senkivel. Erre nem rám köszön aki az önkiszolgáló kasszáknál segédkezi?! Odavágtam egy jóestétet aztán csináltam tovább a dolgom.
Azt a végén még pofátlanul odaszól hogy:"Viszlát! Szép napot!"
Hát az eszem megáll, esküszöm.. Ennyi erővel a már a rendes kasszához is mehettem volna..
15/20 anonim válasza:
Én sem értem, de ez is ilyen társadalmi hagyomány.
16/20 anonim válasza:
Te hogy éreznéd magadat, 15-ös, meg még néhány ember, ha az utcán jönne veled szembe egy ismerős és úgy nézne keresztül rajtad továbbmenve, mintha egy ablak lennél?
17/20 anonim válasza:
#16 Ne is nézzen rám.. Menjen a dolgára ahogy én is teszem..
18/20 anonim válasza:
16. olyan van hogy én köszönök vissza nem, de ha én nem egyből dzsihád. Beégni szabad mást nem.
19/20 anonim válasza:
Az a baj a köszönéssel, hogy utána mindig jön valami “érdekesség” amit muszáj meghallgatnom…
20/20 anonim válasza:
Sehogy. Nekem a beszélgetés elején természetes a köszönés, de ha úgyse állunk meg csevegni akkor tök fölösleges. Ha az ismerősöm a saját dolgával törődik, joga van hozzá. Nem zavarna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!