Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy 30 literes hátizsákba...

Egy 30 literes hátizsákba befelférne az életed?

Figyelt kérdés

[link]

Nem reklám vagy ilyesmi, csak ezt néztem ki költözéshez.

2021. okt. 11. 12:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Van egy nem tudom hány lityós bőröndöm, de 50 kg-ot bele tudok pakolni, akkora, mint én.

Nemrég költöztem, a legtöbbször ezzel fordultam, három napon keresztül, 14 fordulóval vittem el majdnem az összes cuccom (plusz ikea-s szatyrok), és még így is maradt a régi helyen gitár, görkorcsolya, turmixgép, szobanövény...

Persze, ha külföldre kellene költöznöm, akkor a legszükségesebb dolgok (pár ruha, iratok, stb.) beleférne ennyibe. De akkor a holmimat hazavinném vagy küldeném a szüleimhez. Gondolok ilyenekre, hogy pl. az összes könyvem, meg van 12 teleírt naplóm, emlékdoboz, mindenféle szarság, amit az évek alatt azért nem dobtam ki, és cipelek A-ból B-be, mert érzelmi értéke van. Tudod, azok a dolgok, amiket siratnék egy lakástűz esetén, pl. kagylók utazásról, bögre, amit egy azóta halott barátom ajándékozott nekem, fotók, újságcikkek, amiket kivágtam, volt munkahelyeimről a nyakbaakasztók, ilyenek...

Magához az életben maradáshoz semmi sem kellene, csak egy bankkártya, amivel vásárolhatok ruhákat meg használati tárgyakat, meg egy pár irat.

2021. okt. 12. 03:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!