Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen lesz az...

Szerintetek milyen lesz az idei tél? Zord és hideg🥶❄️ vagy megint meleg rekordok fognak dőlni🥵🌞?

Figyelt kérdés

2021. okt. 9. 10:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
47%

Hideg tél

A télre készülődnek az indiánok egy hétig vágják a fát és elküldik a kisindiánt a városba, hogy kérdezze meg az emberektől, mennyire lesz hideg a tél!

Az elmegy, és kérdezi a falusiakat::

Milyen hideg lesz télen?

Nagyon hideg!

Az indián visszamegy, s még egy hétig vágják a fát! Elküldik ismét! Megkérdezi:

Milyen hideg lesz a tél?

Borzalmasan hideg lesz!

Az indián visszamegy a hírrel, s még egy hétig vágják a fát, hogy biztos elég legyen a télre, utána elküldik ismét.

Milyen hideg lesz a tél?

Nagyon, borzalmasan hideg, iszonyú kemény telünk lesz! Az indiánok már 3 hete csak a fát vágják!

2021. okt. 14. 10:52
 12/17 anonim ***** válasza:

Azért régen emlékszem olyanra, hogy októberben téli kabát kellett volna.

Szerintem most valóban hidegebb lesz.

2021. okt. 14. 11:38
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Jóslatok ide, vagy oda, egyelőre nem lehet megmondani, milyen lesz a tél. A tél időjárása nagyban függ, hogy milyen makroszinoptikus helyzet válik dominánssá Európa térségében. Ha pl. erőteljes ciklonok alakulnak ki az atlanti térségben, azok kelet felé haladva enyhébb óceáni légtömegeket hoznak hazánk térségébe, míg ha egy erős anticiklon épül ki Skandinávia vagy a Kelet-Európai síkság térségében, akkor keleties áramlással kontinentális hideg levegő árasztja el Közép-Európát. De még jópár ilyen verzió van, illetve ezek időben folyamatosan változnak, enyheséget követhet markáns lehűlés, vagy épp fordítva, zord hűvös időt gyorsan is követhet hirtelen enyhülés.
2021. okt. 15. 23:13
 14/17 anonim ***** válasza:
73%

Remélem lesz egy rakat hó, mínusz 5-10 nappali hőmérsékletekkel társítva.

Imádok hóban autózni! 😊

2021. okt. 20. 08:13
 15/17 anonim ***** válasza:

14/14

Sokkal jobb, mint a "kása fos" hol ilyen, meg hol olyan és hozzáteszem, én is imádok havazni 63 éves vagyok, de még bőven bírom a gépet, egy 1800 Kg. - s stuttgarti gépnek nyomom a pedálját és baromira fogom sajnálni, ha be kell, hogy valljam magamnak, hogy NEM VEZETHETEK TOVÁBB !

( Hozzáteszem, hogy még leiskolázom Budapest 70 - 90 % - át. )

Láttam a családban példát, - már régen nem szabadott volna vezetnie, - én nem akarok beleesni ebbe a történetbe.

2021. okt. 21. 07:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Bocs, elírtam 14/15 :D
2021. okt. 21. 07:28
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha a tavalyból indulok ki, hideg. Ha a nyárból? Hideg :D (kb 4 meleg napunk volt, amúgy max 17 fok, éjszakánként lazán bkapcsolt a fűtés).

Tavaly télen havazott, de egy éjszaka alatt annyi leesett, hogy a közlekedés kuka (kivéve a vonatok, azok zömmel jártak) és éjjeli -8-10 fokok, meg nappal is sokszor max. 0. :) Örültem.

(Zürichben élek)

2021. okt. 21. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!