Szerintetek milyen lesz az idei tél? Zord és hideg🥶❄️ vagy megint meleg rekordok fognak dőlni🥵🌞?
Hideg tél
A télre készülődnek az indiánok egy hétig vágják a fát és elküldik a kisindiánt a városba, hogy kérdezze meg az emberektől, mennyire lesz hideg a tél!
Az elmegy, és kérdezi a falusiakat::
Milyen hideg lesz télen?
Nagyon hideg!
Az indián visszamegy, s még egy hétig vágják a fát! Elküldik ismét! Megkérdezi:
Milyen hideg lesz a tél?
Borzalmasan hideg lesz!
Az indián visszamegy a hírrel, s még egy hétig vágják a fát, hogy biztos elég legyen a télre, utána elküldik ismét.
Milyen hideg lesz a tél?
Nagyon, borzalmasan hideg, iszonyú kemény telünk lesz! Az indiánok már 3 hete csak a fát vágják!
Azért régen emlékszem olyanra, hogy októberben téli kabát kellett volna.
Szerintem most valóban hidegebb lesz.
Remélem lesz egy rakat hó, mínusz 5-10 nappali hőmérsékletekkel társítva.
Imádok hóban autózni! 😊
14/14
Sokkal jobb, mint a "kása fos" hol ilyen, meg hol olyan és hozzáteszem, én is imádok havazni 63 éves vagyok, de még bőven bírom a gépet, egy 1800 Kg. - s stuttgarti gépnek nyomom a pedálját és baromira fogom sajnálni, ha be kell, hogy valljam magamnak, hogy NEM VEZETHETEK TOVÁBB !
( Hozzáteszem, hogy még leiskolázom Budapest 70 - 90 % - át. )
Láttam a családban példát, - már régen nem szabadott volna vezetnie, - én nem akarok beleesni ebbe a történetbe.
Ha a tavalyból indulok ki, hideg. Ha a nyárból? Hideg :D (kb 4 meleg napunk volt, amúgy max 17 fok, éjszakánként lazán bkapcsolt a fűtés).
Tavaly télen havazott, de egy éjszaka alatt annyi leesett, hogy a közlekedés kuka (kivéve a vonatok, azok zömmel jártak) és éjjeli -8-10 fokok, meg nappal is sokszor max. 0. :) Örültem.
(Zürichben élek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!