Normális ez a hőmérséklet?
Mit nevezünk normálisnak?
Hosszú életem során többször volt hasonló meleg. Csúcsdöntögetések ugyan vannak, de ezek műszeres értékek, azt mi nem igazán érzékeljük. Legalábbis szerintem, ha egy nap azt mondják, hogy ma 34,7 °C fok volt, utoljára 1941-ben volt ilyen meleg, akkor 34,6 °C-ot mértek az édes mindegy.
Gyermekkoromból tartósan forró nyarakra, és nagyon havas, hosszú telekre emlékszem. De olyan nyár is volt, amikor a Ha Medárd napján esik, akkor negyven napig esik teljesült.
Hogy az emelkedő átlaghőmérséklet, az olvadozó Sarkvidék, Grönland jégtakaróvesztése pusztán az emberi tevékenység miatt van, nem tudom.
A jégkorszak normális volt?
Tudományokban nem illene bután, tájékozatlanul írogatni, mint most teszem én, de könnyen lehet, hogy ember nélkül is erre fordulna a természet.
No meg mi is annak része vagyunk. Ha balszerencsénkre értelemmel rendelkezünk, és az arra sarkal minket, hogy olyanokat tegyünk, ami esetleg a végzetünket okozza,az természetes vagy sem? Nem tudom.
Azt számold be,hogy gyermekkordban ,még 3 000 000 Homo lopta a napot.
Most 3* annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!