1/7 anonim válasza:
Pàrommal tegnap este. El fogom hagyni.
3/7 anonim válasza:
Szerintem már évek óta nem. Szerintem az illető, akivel szoktam volt korábban; rájött, hogy lesz_ rom; és mindketten jobban járunk ezzel; főleg , ha ő is lesz _r; így nincs vele gond; nincs közöttünk konfliktus.
4/7 anonim válasza:
*meg, szal, észreveszi,hogy nemérdekel, akkor fölösleges ott puffognia,mert láthato, hogy egyik fülemen be, a másikon ki, nem érdekelnek a hisztériái, megvan nekem a saját bajom, aminek egy része miatta is lett, úgyhogy ha eddig nem segített megoldani, akkor most már hagyjon békén de teljesen !! És hagy is, mert látja,hogy tojok a fejére, tehát nem akarom, hogy elvigye az én energiáimat, tehát feladta,mert látta, hogy amikor provokálni próbál, én sosem veszem föl a kesztyűt, nem állok bele. Csak szépen kisétálok a szituációból, otthagyom. Szal próbálom azért finoman lerázni, és akkor nem fő annyira ő se már a saját levében, de tőlem aztán főhet, az sem érdekelne; csak engem hagyjon békén, engem hagyjon ki belőle.
5/7 anonim válasza:
Délelőtt anyával. Rossz napja volt, és a velem való veszekedéssel próbálta levezetni a feszkót.
6/7 anonim válasza:
Nem tudom. Sok éve. A veszekedés a gyerekeknek való.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!