20-25 közötti lányok!Van olyan idősebb NŐI ismerősötök, aki megpaskolja a hátsótokat?Szüleitek valamelyik barátja, szomszéd ilyesmi.Mi volt a szitu?
07:30
Na pont ez az... A comb meg a fenék tök más... És itt semmi poén nem volt vagy nevetés bármi miatt ezzel kapcsolatban... :D
10 hát marhára nem egyértelmű a főkérdésedből, de mindegy. ;)
De hogy érdemben is hozzászóljak, nem, nem paskolgatja senki a fenekem.
Szerintem b*zis így.
En 47/N vagyok.
Nekem német anyósom paskolta meg a fenekem. Bár nem tett ajánlatot, de a csaladom kiakadt rajta hogy mpst mit is akar ez jelenteni
Igaz ritka ganész@r természetű, nagyon közönséges némber, lelki perverz is, domina alkat, abból mindent kinézek, még a swingerklubozást is, de nem kezdett ki velem.
Egyszer egy 65 eves "bácsi" húzott a fenekemre, 2 gyerekes fiatalasszony létemre ezt merészelte tenni nyilvános helyen, és még vihogva várta az elismerést a "közönségtől", visszakézből felpofoztam, akkor meg arcát fogdosva nezett körbe, gondolom a "szegény bácsi vagyok" kártyát akarván kijátszani de persze senkinek eszébe sem jutott őt sajnálni.
Csak engem.
Ilyen nincsen, aki seggre húzni legény, az állja a pofont is tőlem vagy a férjemtől.
A seggrepacsi az bizony szexuális töltetű még nőtől is, illetve komoly sértés.
Előző vagyok: Csakis partnertől tartom elfogadhatónak a seggrepacsit azt se nyilvánosan tegye.
( De ő tegye!:) )
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!