Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Incelnek számítok?

Incelnek számítok?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok, a szülői házban élek még mindig. Dolgozom, bár lehetne jobbm munkám is. Párom sose volt, hiába próbáltam lányokat randira hívni. Volt, hogy féltem a lányoktól, jelenleg nem mondanám, hogy félek. És nem utálom a lányokat, és a nőket.

2021. okt. 6. 11:58
1 2
 11/15 anonim válasza:
95%
Ha nem gyűlölöd a nőket és próbálsz változtatni a helyzeten, akkor nem vagy az. Aki meg az és ahelyett, hogy fejlesztené magát, a nőket hibáztatja, az ne csodálkozzon ha nem lesz senkije. Btw a feminista nem a női incel. Egyébként a női incel nem a férfiakat hibáztatják a saját sikertelenségükért. Ordító különbség.
2021. okt. 11. 10:08
 12/15 anonim ***** válasza:
7%

Teljesen függetlenül attól hogy nem utálod a nőket, te incel vagy, mert akaratod ellenére nem tudsz kapcsolatot kialakítani velük.

A női válaszokkal nem érdemes törődni, a leírás alapján totálisan incel vagy, üdv a klubban!

2021. okt. 14. 00:56
 13/15 anonim ***** válasza:
21%
11! Miért hazudtok? Elég egyértelmű, hogy mi vagy ki az incel, attól, hogy ti egy marginális netes közösséget ráhúzzátok incel férfiak tíz-százmillióira attól még nem lesz igaz.
2021. okt. 14. 10:55
 14/15 anonim ***** válasza:

13#

Pontosan

Attól hogy az incelek egy kis része a neten gyalázkodik mindenféle olyan szenny oldalakon, amiket az incelek nagy többsége egyáltalán nem is ismer, azért már az összes incel nőgyűlölő?

Ilyen buta általánosítás szerint az összes nő is olyan buta férfigyűlölő mint itt a gyakorin a feminácik legalja.

Pont ugyanannyi alapja van ennek az állításnak is.

2021. okt. 14. 11:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem vagy incel.
2021. okt. 14. 13:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!