Johhny V-nek honnan van ennyi pénze?
Nemrég voltak Egyiptomba nyaralni több, mint 1 millióért. Aztán Mexikóba is elmentek. Most költöznek. Most vett új autót a párja és hiába használt, nem kevés pénz volt hisz egy jó és megkímélt autóról van szó.
Csak 54 ezer feliratkozója van yt-n. De akkor mégis honnan van ennyi pénze/pénzük?
Ez mind sok pénz annak, akinek nincs. Annak is sok lehet, akinek van, de a kérdező nem látott még sok pénzt egyben és jólétet sem. Egy-két utazás nem a világ. Drága autót a legtöbben nem kp-ra vesznek úgy, ahogy házat sem. Szóval ezek csak akkor tűnnek nagy pénznek, ha együtt látja őket az ember. Ha belegondolsz, hogy ilyen dolgokat részletre is lehet venni, akkor már nem olyan nagy trúváj.
Nekem van egy elég drága új autóm hitelre. Fogom tudni fizetni, már az előzőt is így vettem. Jól néz ki, megnézik, meg szokták kérdezni mennyibe kerül, de ez nem lényeges, mert nem kellett kifizetni. Annyit nem adnék érte egyben, amennyi az ára.
De hát már felnőtt és különélő/önálló ember és mégis hagyja, hogy pénzeljék a szülei ahelyett, hogy ő dolgozna meg érte?
Mondjuk így egyszerűbb, az is igaz.
5
Bizonyos szintig (mindenki döntse el maga) normális ha a szüleid támogatnak.
Mondjuk nekem pl ez a srác elég megosztó, mióta sima vlogokat csinál azóta leíratkoztam róla (kb 1 éve).
Most végig pörgetve a csatornáját... jól tettem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!