Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Johhny Deppert miert vanna...

Johhny Deppert miert vanna annyira oda az emberek?

Figyelt kérdés
Nem ertem. Szerintem nagyon bena szinesz, meg a szajat se tudja kinyitni rendesen amikor beszel, csak motyog! Eredeti nyelven nezem, es bizony felirat kell az o beszedehez pedig felso fokum van!

2014. aug. 26. 13:51
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is felsőfokúm (egybeírandó) van, de kb. mindent megértek amit mond, legalábbis nem értem rosszabbul, mint akármelyik társát.

Szerintem hatalmas színész, a túlsztároltsága a hülye tini3,141csáknak köszönhető. Persze ha csak az elmúlt 5-6 évben készült moslékait láttad, úgy érthető a vélemény.

2014. aug. 26. 14:28
 2/26 anonim ***** válasza:
Elég sokoldalú és jól, hihetően adja el a szerepeit, talán ezért.
2014. aug. 26. 17:37
 3/26 anonim ***** válasza:

Én azért szeretem, vagy inkább szerettem nagyon Depp-et, mert a 90-es évek elejétől, a 2000-es évek elejéig hatalmas színésznek tűnt, aki megfelelő ízléssel választja ki a hozzá méltó filmeket. A neve garancia volt a minőségre.

Ezután nem tudom, hogy mi történt vele, de még véletlenül se játszott jó filmben, és még az alakításai is középszerűvé váltak.

Hogy miért szereti őt mindenki? Ez nagyon egyszerű. Az átlag tömegek elképesztően silány ízlése és igénytelensége miatt, plusz az is segít, hogy a média szerint az egyik legjobb ma élő színész, és ugye ha a tv-ben ezt mondják, akkor az bizony úgy is van.

Tényleg szomorú, nem egy emberrel vitatkoztam már Depp-ről, és sajnos a korai filmjeit igen kevesen látták.

2014. aug. 26. 18:43
 4/26 A kérdező kommentje:
Lattam pl. a titkos ablakot, az sem alkotott bennem maradandot.
2014. aug. 26. 18:50
 5/26 anonim ***** válasza:
Ed Wood, Ollókezű Edward, Én, Pán Péter, Az Álmosvölgy legendája, Sweeney Todd, Donnie Brasco, Betépve - ha az igazán jó filmjeit és alakításait akarod látni, ezeket nézd.
2014. aug. 26. 19:43
 6/26 anonim ***** válasza:

A Titkos ablak teljesen semmirekellő, mint az Én Pán Péter és a Sweeney Todd, sőt, az Az Álmosvölgy legendája se a legjobbja.

Amik tényleg a legjobbjai:

-Félelem és reszketés Las Vegasban

-Fedőneve: Donnie Brasco

-Ed Wood

-Halott ember

-Don Juan de Marco

-Ollókezű Edward

Ezek mellett amit még érdemes lehet:

-Mielőtt leszáll az éj (Ugyan csak dupla mellékszerepben jelenik meg, de a film kiváló.)

-Betépve

-Csokoládé (Ebben is csak mellékszereplő, és egy kicsit giccses is a film.)

-Rumnapló (Ez az egyetlen filmje az utóbbi tíz évben, amit nem kellene a szemétre dobni.)

2014. aug. 26. 22:31
 7/26 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretem, és tisztelem Johnnyt, több mint 4 éve. Voltak neki is baklövései, de könyörgöm, melyik színésznek nem? Ha mindig tökéleteset alkotna, akkor is lenne olyan, aki beleköt. Én speciel az összes filmjét szeretem, a Magányos lovas és a Transzcendens kifejezett kedvencem, az Én, Pán Péteren pedig végem volt. Mindenkinek más a stílusa, mást szeret, szerintem ezért nem kéne senkit elítélni (ezt főleg azért írtam, mert gondolom ezek után meg fogom kapni a magamét, hogy hogy szerethetem a Magányos lovast). Ennyi erővel azon is elgondolkodhatunk, miért vannak oda Justin Bieberért, vagy a One Directionért :)
2014. aug. 27. 10:49
 8/26 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, csak még egy gondolat:

Márpedig a "zenészek", akiket említettem, szerintem korántsem vehetők egy lapra Johnnyval.

2014. aug. 27. 10:52
 9/26 anonim ***** válasza:
Már az első kommentemben megválaszoltam, hogy miért szereted ezeket a filmeket: "Az átlag tömegek elképesztően silány ízlése és igénytelensége miatt."
2014. aug. 27. 12:13
 10/26 anonim ***** válasza:
Zolikának a lehető legtökéletesebb az ízlése, aki szeret olyan filmet, amit ő nem, esetleg fordítva, az egy proli :D:D:D
2014. aug. 27. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!