Johhny Deppert miert vanna annyira oda az emberek?
Nekem is felsőfokúm (egybeírandó) van, de kb. mindent megértek amit mond, legalábbis nem értem rosszabbul, mint akármelyik társát.
Szerintem hatalmas színész, a túlsztároltsága a hülye tini3,141csáknak köszönhető. Persze ha csak az elmúlt 5-6 évben készült moslékait láttad, úgy érthető a vélemény.
Én azért szeretem, vagy inkább szerettem nagyon Depp-et, mert a 90-es évek elejétől, a 2000-es évek elejéig hatalmas színésznek tűnt, aki megfelelő ízléssel választja ki a hozzá méltó filmeket. A neve garancia volt a minőségre.
Ezután nem tudom, hogy mi történt vele, de még véletlenül se játszott jó filmben, és még az alakításai is középszerűvé váltak.
Hogy miért szereti őt mindenki? Ez nagyon egyszerű. Az átlag tömegek elképesztően silány ízlése és igénytelensége miatt, plusz az is segít, hogy a média szerint az egyik legjobb ma élő színész, és ugye ha a tv-ben ezt mondják, akkor az bizony úgy is van.
Tényleg szomorú, nem egy emberrel vitatkoztam már Depp-ről, és sajnos a korai filmjeit igen kevesen látták.
A Titkos ablak teljesen semmirekellő, mint az Én Pán Péter és a Sweeney Todd, sőt, az Az Álmosvölgy legendája se a legjobbja.
Amik tényleg a legjobbjai:
-Félelem és reszketés Las Vegasban
-Fedőneve: Donnie Brasco
-Ed Wood
-Halott ember
-Don Juan de Marco
-Ollókezű Edward
Ezek mellett amit még érdemes lehet:
-Mielőtt leszáll az éj (Ugyan csak dupla mellékszerepben jelenik meg, de a film kiváló.)
-Betépve
-Csokoládé (Ebben is csak mellékszereplő, és egy kicsit giccses is a film.)
-Rumnapló (Ez az egyetlen filmje az utóbbi tíz évben, amit nem kellene a szemétre dobni.)
Előző vagyok, csak még egy gondolat:
Márpedig a "zenészek", akiket említettem, szerintem korántsem vehetők egy lapra Johnnyval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!