Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Johhny Deppert miert vanna...

Johhny Deppert miert vanna annyira oda az emberek?

Figyelt kérdés
Nem ertem. Szerintem nagyon bena szinesz, meg a szajat se tudja kinyitni rendesen amikor beszel, csak motyog! Eredeti nyelven nezem, es bizony felirat kell az o beszedehez pedig felso fokum van!

2014. aug. 26. 13:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Jó tipp volt, de sajnos nem Osváth Zoltán vagyok. Nem is tudom, hogy hogy gondolhattad, láttad belefűzve a mondatba a Patyomkin Páncélost?
2014. aug. 27. 13:31
 12/26 anonim ***** válasza:
53%-os válaszadó, aki megvet mindenkit, aki nem Kubrick filmjeire recskázik... na vajon ki lehet :D
2014. aug. 29. 08:00
 13/26 anonim ***** válasza:

Kubrick volt a legsznobabb rendező akit ismersz? Kicsit szegényes.

Amúgy néhány válasszal ezelőtt írtam hat kiváló Depp filmet, amikhez tudomásom szerint semmi köze nem volt Kubrick-nak. De azért szép volt! Ismét.

2014. aug. 29. 16:04
 14/26 anonim ***** válasza:
Fogadjunk ha mostjelenne meg a karib 5 (és sikeres lenne)akkor a kommentelők azon részének a 90%-a akik azt mondják h milyen rossz színész rögtön megváltozna a véleménye
2014. aug. 31. 11:13
 15/26 anonim ***** válasza:
Fogadjunk.
2014. aug. 31. 12:53
 16/26 anonim ***** válasza:
Én nem láttam a régi filmjeit, annyira nem is vagyok oda érte, de az Én, Pán péter tetszett. És ennyi. És éedekes, hogy melyik filmjeit említitek jónak, mert pl. az ollókezű edward és a sweeney todd.. hát nem tudom, elég gagyik.
2015. jan. 20. 00:34
 17/26 anonim ***** válasza:
Hát èn nem mondanék rá olyat hogy bèna színèsz. Azèrt szeretik ennyien mert sok oldalú. Akármilyen szerepet játszik jól áll neki ès egy jó kisugárzású jókèpű pasi. Nincs magától elszállva,közvetlen mindenkivel, vicces ès szereti a rajongóit. Egyedi stílusa van nem olyan mint a legtöbb embernek manapság.
2015. jan. 28. 15:28
 18/26 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok. Érdekes, hogy sokszínűnek nevezitek, szerintem a legtöbb filmjében (láttam párat, mert egy ismerősöm rajongó) valamilyen formában hasonló karaktereket játszik. A történet különbözik, de technikailag Ollókezű edward vagy Jack Sparrow nem sokban különbözik.
2015. jan. 29. 00:23
 19/26 anonim ***** válasza:
Amúgy meg nekem hozzátartozik a jó színészhez az is, hogy jó szerepeket vállaljon el.
2015. jan. 29. 00:23
 20/26 anonim válasza:
Hogy miért vannak oda? Azért mert jó színész ember! A Karib-Tenger Kalózaiban, Ollókezű Edwardban nagyon nagyot játszik. 3x jelölték Oscarra, így nem lehet béna. Attól még, hogy te nem kedveled, nem kell lebecsülni. Én is ismerek olyan embereket akiket nem kedvelek (nem csak színész) de mégis elismerem, hogy nagyon jó az adott műfajában.
2016. ápr. 1. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!