Johhny V vélemény?
Most néztem bele egy videóba, hogy tudjam kiről van szó. :D
A teste naturálnak tűnik, és arányos is. Szerintem megfogadható ha az a cél, mint ő.
Már csak a kommentek miatt megéri megnézni pár videóját,
"Te vagy az élő Hulk"...meg hasonlók...kb 70 kilós emberről beszélünk akin van egy átlagos izommennyiség viszont full száraz,persze minden tiszteletem az övé,hogy ezt sikerül tartania,de könyörgöm 70 kilós embert az egekbe magasztalunk meg Hulknak nevezünk?bár ahogy elnéztem 12 év az átlag életkor a kommentelők között meg 8 osztályt végzett "tesók"...
Nyilván natural,és nem testépítés inkább fittnes vonalat képviseli.
Alapvetően vannak 1-2 jó videója de semmi extra.
Összességében nem érdemes követni,meg úgy a Magyar fittnes-testépítő videós nagy részét sem...
Már nem is tudom hol hallottam ezt, de nagyon igaz.
"Olyanok a kockák a vékony férfin, mint a nagy mellek a körvér nőn"
Nála is ez jön le, hogy ... oké. Kockahasa van és fitt, de rettenetesen pici és így kicsit hiteltelennek tűnik amikor olyan témákban beszél hogy hogyan kell tömegelni stb...
(Nem nézem a videóit, csak most rákerestem)
Ettől függetlenűl adhat hasznos információkat, csak nekem nem hiteles.
A másik kérdésre a válasz ... BIZTOSAN NATURÁL.
Alap magyar fitnes videó, inkább már vlogger.
Általánosságokat mond el, semmi extra.
A fizikumát tekintve nagyon furcsa, nem értem miért erőlteti ezt a szálkás formát, hiszen mellé nagyon vastag a csípöje, és vékony a karja, sokkal jobban nézne ki magasabb testzsír százalékkal, és egy kis extra izommal.
A videói azoknak lehet informatív akik 1-2 hete kezdték az edzést, és lusták használni a google keresőt :D
De amúgy korrekt dolgokat mond, tehát ha kezdő vagy nyugodtan fogadd meg a tanácsait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!