Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Johhny V vélemény?

Johhny V vélemény?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek johhny v/vajda zsolt fitness youtuberről? A fizikuma natural? Hasznosak a videoi, érdemes nézni/megfogadni a tippeit?

2020. jún. 27. 18:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Most néztem bele egy videóba, hogy tudjam kiről van szó. :D

A teste naturálnak tűnik, és arányos is. Szerintem megfogadható ha az a cél, mint ő.

2020. jún. 27. 18:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az ételtippjei bejöttek.
2020. jún. 27. 19:58
 3/11 anonim ***** válasza:
31%

Már csak a kommentek miatt megéri megnézni pár videóját,

"Te vagy az élő Hulk"...meg hasonlók...kb 70 kilós emberről beszélünk akin van egy átlagos izommennyiség viszont full száraz,persze minden tiszteletem az övé,hogy ezt sikerül tartania,de könyörgöm 70 kilós embert az egekbe magasztalunk meg Hulknak nevezünk?bár ahogy elnéztem 12 év az átlag életkor a kommentelők között meg 8 osztályt végzett "tesók"...

2020. jún. 27. 20:38
 4/11 anonim ***** válasza:

Nyilván natural,és nem testépítés inkább fittnes vonalat képviseli.

Alapvetően vannak 1-2 jó videója de semmi extra.

Összességében nem érdemes követni,meg úgy a Magyar fittnes-testépítő videós nagy részét sem...

2020. júl. 7. 15:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Egy 70kilós pasi ne legyen már Hulk 😂😂😂
2020. aug. 11. 14:48
 6/11 anonim ***** válasza:
Minden magyar fitness youtuber ugyan olyan sajnos.. :D Semmi értelme nincs nézni őket.Persze ha nem tudtál egy alap angolt összehozni az évek alatt akkor mind1 neked mit nézel(nem neked mondom kérdező csak kijelentem). Ezeket mind elmondták vagy bemutátták angolul.. Ezért fölös nézni bárkit is. Tari, nicks power and strength féle videókat csinál a saját stílusában,Dennis vagy ki meg Johnny ilyen alap vlogger fitness youtuber(semmi érdekes nincs benne még a külföldieknél se). Sz.rás meg kajálás közben ellehet nézni nem azt mondom... :'D De tanulni nem sokat fogsz belülük ha nem vagy kezdő.
2020. aug. 11. 22:19
 7/11 anonim ***** válasza:
Jó lehet/ne ha elkezdene normálisan edzeni, meg kajálni, de így😬
2020. aug. 12. 06:54
 8/11 anonim ***** válasza:

Már nem is tudom hol hallottam ezt, de nagyon igaz.

"Olyanok a kockák a vékony férfin, mint a nagy mellek a körvér nőn"

Nála is ez jön le, hogy ... oké. Kockahasa van és fitt, de rettenetesen pici és így kicsit hiteltelennek tűnik amikor olyan témákban beszél hogy hogyan kell tömegelni stb...

(Nem nézem a videóit, csak most rákerestem)

Ettől függetlenűl adhat hasznos információkat, csak nekem nem hiteles.

A másik kérdésre a válasz ... BIZTOSAN NATURÁL.

2020. aug. 12. 08:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Alap magyar fitnes videó, inkább már vlogger.

Általánosságokat mond el, semmi extra.

A fizikumát tekintve nagyon furcsa, nem értem miért erőlteti ezt a szálkás formát, hiszen mellé nagyon vastag a csípöje, és vékony a karja, sokkal jobban nézne ki magasabb testzsír százalékkal, és egy kis extra izommal.

A videói azoknak lehet informatív akik 1-2 hete kezdték az edzést, és lusták használni a google keresőt :D

De amúgy korrekt dolgokat mond, tehát ha kezdő vagy nyugodtan fogadd meg a tanácsait.

2021. ápr. 22. 10:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Ja és igen, tutira natural.
2021. ápr. 22. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!