A Kata csak szerintem kemény hangzású, kevésbé nőies név?
Figyelt kérdés
Nem keverendő a Katalinnal!2021. okt. 4. 22:34
A kérdező szavazást indított:
Nőies
Inkább nem
44 szavazat
1/5 anonim válasza:
Nekem tetszik. Általában ami magánhangzóval végződik, az nőiesebb név.
2/5 anonim válasza:
Hát ez nem feltétlenül igaz szeritem. Én Petra vagyok, és szerintem em valami nőies 😃
3/5 anonim válasza:
Petra nőiesebb hangzik mint a Kata.
Kata kicsit erősebb hangzású vagyis számomra,ezt így nehéz leírni,vannak olyan női nevek amelyek lágyabb míg mások keményebb hangzásuak.
Kata Lara Andrea, Anikó, Zsófi nekem durvább
Míg egy Virág,Petra, Diána,..
4/5 anonim válasza:
Szerintem nagyon nőies hangzású; de van benne egy határozottság, komolyság is kicsit amit sugall; és az a "t" szerintem pont annyira "koppan" a közepén, hogy pont tökjó ilyen elegáns is lesz még hozzá; meg nagyon jól hangzó, nagyon jó ritmusú név. Főleg Katalin alakban pont úgy olyan jól, elegánsan "koppan" a közepén az a 't'. Katalin alakban ilyen 30 éves körüli nőre asszociálok , simán Katában pedig ilyen 17-31 évesre. Szerintem amúgy tehát cool név a Kata; szerintem gyönyörű. Én főleg Katalin-formában viselném szívesen, vagy Katalina; és akkor Kata, Katka lehetnének a beceneveim; szerintem ezek mind tök jól hangzanak. :):)
5/5 anonim válasza:
A Kata kicsit olyan öregesen hangzik falusiasan, de nem vénasszonyos. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!