Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A Kata csak szerintem kemény...

A Kata csak szerintem kemény hangzású, kevésbé nőies név?

Figyelt kérdés
Nem keverendő a Katalinnal!

2021. okt. 4. 22:34
A kérdező szavazást indított:
Nőies
Inkább nem
44 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Nekem tetszik. Általában ami magánhangzóval végződik, az nőiesebb név.
2021. okt. 4. 22:40
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Hát ez nem feltétlenül igaz szeritem. Én Petra vagyok, és szerintem em valami nőies 😃
2021. okt. 4. 23:12
 3/5 anonim ***** válasza:
75%

Petra nőiesebb hangzik mint a Kata.

Kata kicsit erősebb hangzású vagyis számomra,ezt így nehéz leírni,vannak olyan női nevek amelyek lágyabb míg mások keményebb hangzásuak.

Kata Lara Andrea, Anikó, Zsófi nekem durvább

Míg egy Virág,Petra, Diána,..

2021. okt. 5. 01:34
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon nőies hangzású; de van benne egy határozottság, komolyság is kicsit amit sugall; és az a "t" szerintem pont annyira "koppan" a közepén, hogy pont tökjó ilyen elegáns is lesz még hozzá; meg nagyon jól hangzó, nagyon jó ritmusú név. Főleg Katalin alakban pont úgy olyan jól, elegánsan "koppan" a közepén az a 't'. Katalin alakban ilyen 30 éves körüli nőre asszociálok , simán Katában pedig ilyen 17-31 évesre. Szerintem amúgy tehát cool név a Kata; szerintem gyönyörű. Én főleg Katalin-formában viselném szívesen, vagy Katalina; és akkor Kata, Katka lehetnének a beceneveim; szerintem ezek mind tök jól hangzanak. :):)
2021. okt. 5. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:
66%
A Kata kicsit olyan öregesen hangzik falusiasan, de nem vénasszonyos. :P
2022. febr. 26. 04:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!