Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit kéne csinálnom ilyen...

Mit kéne csinálnom ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Van egy fiu aki gimben 2vel felettem jar es neha neha ram ir beszelgetunk stb.. es mar regebben is volt olyan hogy koszont en mrg nem hallottam ezert nem koszontem vissza.Viszont par napja is volt hogy mentem fel a lepcson es hallottam h koszont egy fiu h szia de abban sem voltam biztos hogy nekem koszontek ,meg hogy ki koszont egyaltalan mert lefelé neztem a lepcsot mert neha ramjon a felelem h elesek a lepcsoben es ezert azt neztem .Ő mindig is olyan tipus volt hogy mégg amikor nem is irogattunk mindig megnezett ,mar messzirol is kiszurt meg ilyenek.Viszont ez a lépcsős után jött szembe igaz hogy meg 3 lannyal setaltam de akkor ram se nezett.Es nagyon felek h hogy megbantottam ezzel h nem koszontem vissza .Tenyleg ez lehet a baj h megbant9ttam?Es ha igen akkor mit kene csinalnom?Mert nem akarom elvesziteni,nagyon cuki es kedves es azt sem akarom h azt higyje hogy bunko vagyok es szandekosan ignoralom
2021. okt. 2. 12:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Köszönj rá te
2021. okt. 2. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!