Ebben a helyzetben mit kellene csinálnom?
15 éves lány vagyok és idén szeptemberben megyek középiskolába. Elég sok lány lesz, az osztályban,de közölük kettő nagyon-nagy fúria. Általánosban is osztálytársaim voltak,és ott is szekáltak amiatt,hogy a családom hát úgy mondd tehetős, szóval nincsenek anyagi gondjaink. Ők meg inkább a szegények közé tartoznak. Olyanok mint a kutyák: Ha közel van nyal, ha távol ugat.
És hát a középsuliban is "együtt" leszünk. Nem akarom,hogy bántsanak,mert így is megkeserítették az elmúlt nyolc évemet.
Szüleim régen amikor még kicsi voltam próbáltak segíteni,de nem használt. Most meg ebbe a korban meg már enyhén szólva kellemetlen ha anyuci meg apuci megy megvédeni:((
Kérlek segítsen aki tud,azt nagyon szépen megköszönném.
UI. NORMÁLIS válaszokat. Köszönöm!:)
Rendben,nagyon szépen köszönöm!:)) Megfogadom a tanácsokat!:)
Szép estét!:))
Még az is baj,hogy ez a két lány nagyon tudják keverni a ****, közös barátoknak olyanokat mondanak rólam ami egyáltalán nem igaz.:(( És akkor sokan azt hiszik,hogy milyen balfék vagyok közbe meg nem:((
14 évesen megcsináltam a komplex középfokú nyelvvizsgát. Bizi, is tök jó lett..:) :((
Szerintem nem nézek ki rosszul,mert vannak fiú barátaim,és ők azt mondják,hogy teljesen normális vagyok:)
Kérlek még ezek alapján valaki tudna még segíteni?:O
UI: Normális válaszokat!:)
Előre is hálásan köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!