Mi volt az oka, hogy gyerekkorodban többen csúfoltak az osztályotokban valakit?
A hajam, a szemem és a gyors beszédem miatt. A hajam hullámos/göndör, én se szeretem. Az egyik szemem nem tökéletes, és nég gyorsan is beszélek.
A fiatalkori gúnyolódások sokszor egész életre kihatnak.
20
Köszönöm, azóta már én is emelt fővel, büszkén viselem :)
Béna voltam tesiből, és nem azért mert dagadt voltam. 170 cm vagyok jelenleg és 53 kg, edzek és azon vagyok, hogy kicsit felszedjek végre. Mindig hasonló testalkat voltam, szinte már mondhatni vékony.
Ezen felül nem szóltam kb senkihez, és fura nevem van(édesapám külföldi), ja meg ekcémás is vagyok.
Tehát voltam: Lepràs ge ci, olasz fa szszopó, rohadó bőrű, béna ge ci, lassú csiga, migráns, bevándorló, gebedt ge ci, stb.
Gimiben már egy fokkal jobb volt, ott egy srác akaszkodott rám, de vele szemben már mindig visszapofàztam, ami egyszer majdnem verekedésig is fajult. Végén kirúgták a hülye gyereket, a maradék két évem nyugisabban telt, bár voltam akkor is célpont néha, de akkor már olyan kiàllàsom volt, hogy ordítva elküldtem az illetőt a pi csàba, csak néha nem szavakkal bántottak, hanem a fejemhez csaptak labdàt, stb. Miután befejeztem a sulit elkezdtem küzdősportolni, már most megfizetnék szívesen bármelyik fa sznak. :) Mellékesen ezeknek az embernek ék nagy része a csomagomat hozza, meg a kocsimat tankolja azóta. :D Én meg kényelmes munkát végzek.
Engem pl azért mert tetszett akkoriban az emo stílus, aztán még mérgesebbek lettek amikor az évfolyam egyik legszebb lányával "jártam" (aki szintén emo volt).
2008...de visszamennék, pedig akkoriban elég kellemetlen volt.
Még a tanároknak is hazugságokat terjesztettek, mint pl: hogy felvágtam az ereimet, ezt még a szüleimnek is elmondták 😂
Engem azért cseszegettek még ovis, kisiskolás koromban, mert elálltak a füleim. Aztán kinőttem.
Meg a nevem miatt is. A vezetéknevemből elég könnyű a "fing" szót kihozni, és az nagyon vicces, hehe, érted mert puki.
Nem baj, én ebből jól jöttem ki, már ovis nagycsoportosként is küzdősportra berakott édesanyám (karate), aztán ahogy cseszegettek, egyre komolyabban vettem. Aztán egyszer csesztetésből nekem ugrott másodikban a nagyarcú srác az osztályban, elég rendesen helyre lett rakva, többet senki egy szót se szólt se a füleimre, se a nevemre, én meg egészen egyetemista korom végéig megtartottam a rendszeres edzést. :D
Gimiben jó tanuló voltam, hülyék számára érthetetlenül beszéltem, bármikor szembeszálltam bárkivel, viszont sosem ütöttem. Erős kiállásom van, a fiatalok féltek tőlem, az idősek el akartak nyomni. Utálom a hülyéket, én tanulni mentem, ezért amikor valaki nagyon barom volt, leugattam. Sokan romának néznek, pedig 4 generációra visszamenőleg biztos nincs roma vér bennem. Szóval volt benne részem, de ha sok volt, akkor kibasztam vele. Volt, amelyiknek gyomormosást intéztem, volt, amelyiket kirúgattam, volt, amelyik részegen volt túl erős, annak pártfogót intéztem. (Meg asszem 300 ezres büntetést.) A tanárokkal is szembeszálltam, de nem voltam bunkó. A tanárok jelentős részével szinte baráti kapcsolatot ápoltam, és ápolok azóta is. Sokaknak ez sem tetszett, ezért nyalis is voltam. De jó volt, 12.be már fájo szívvel váltunk el.
Általánosban hülye voltam, akkor joggal piszkáltak, ha meg nem, akkor ütöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!