Elolvasnátok egy ilyen könyvet?
A könyv cselekményének nagyrésze egy, a főhős által ismeretlen, különleges házban játszódna. Az élettelen dolgok maguktól mozognak, dolgoznak, a szobák funkciójuk szerint viselkednek a bennük lévő tárgyakkal együtt. Pl egy zeneszobában a hangszerek maguktól játszanak, vagy mondjuk egy folyosón beszélnek a festmények, agresszív a szőnyeg ha rálépnek, üvegcsékben mindenféle élő izé stb.
Szóval a könyv tetemes része a ház mágikus oldalának megismerése és az aközben történő kisebb kalandok. Ezen kívül a fennmaradó részt a főhős magánéletének rövid ábrázolásával tölteném. Illetve a végére tartogatnám a tetőpontot és a csattanót is.
Ez egy szépség és szörnyeteg változat,nekem egyből ez jutott eszembe.
Hát én nem olvasnám el,bocsi
Ne haragudj,de nagyon hasonlít egy filmre vagy egy mesére
Ház életre kel és ölni akar..
Mivel nagyon hasonló amit láttam,ezért nem olvasnám el,valami sokkal egyedibet kéne kitalálni
Most a rém rom
Hillhause szelleme jutott eszembe,de van még pár a netflixen is ami hasonló témáju csak nem jut eszembe
Igen a kiindulo pont jó
Csak legyen benne csavar
Pl a rémromban sikerült kiszabadulni a gyerekeknek,
itt az kéne a végére,hogy a ház megöli és a lelke tovább él a házban és szedi a következő áldozatokat aki oda akar költözni.
Vagy az lenne a Csavar,hogy nem is létezik,csak valami elmerogyant dilihazas eszemet szüleménye és ez tényleg csak az utolsó oldalakbol derülne ki.eleg skizofrén a papa.
Vagy több személysege van a papának és ő maga a ház.
Legyen benne valami érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!