Hogy ha egy férfi lefogja a párját, csak ugy viccből, akkor már nem sok van a pofonig?
Én nagyon bújós srác vagyok. Van mikor nehezen engedem meg, hogy a lány kimásszon mellőlem. Nyílván ha menni akar mehet, de mikor nagyon szeretethiányos vagyok, akkor rossz érzés, mikor elmegy, akárcsak pisilni is.
Ettől még nem bántanék soha senkit, gyengébbekbe soha nem kötök bele, ha ők kötnek belém, akkor is amíg tehetem félreállok.
Ezzel a bújósságommal még lánynak nem volt baja és nem is érezték azt, hogy félni kellene mellettem. Ha játékból bírkózunk is vagy valami, akkor is mindíg a lány nyer, tényleg nem kell félni.
Tizenéve vagyok házas, a férjem rendszeresen lefog reggel, hogy maradjak még mellette az ágyban. De én is rá szoktam feküdni amikor el akar menni valahova, hogy maradjon.
Egyszer sem ütöttük meg egymást.
Tudni kellene különbséget tenni a poénkodás és az erőszak között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!