Hogy ha egy férfi lefogja a párját, csak ugy viccből, akkor már nem sok van a pofonig?
Ha viccből fogja le, hogy jön ide a pofon?
Sehogy.
Jó kérdés.
Látsz a párodban agressziót? Nem feltétlenül csak akkor, ha rád dühös, hanem akár ha másokra.
És párkapcsolatban miért nem akarsz mellette aludni?
Szerintem az már eleve elég rossz kapcsolat, ahol egy összeveszés nem béküléssel végződik este, hanem valamelyik fél külön akar aludni.
Ha meg szakítani akarsz, akkor ne a gyk népével mondasd ki, hogy a párodtól el kéne menned. Az a lényeg, te akarod-e még ezt a kapcsolatot vagy sem.
Utolsó, én sem alszom a párommal, mert szörnyen horkol. Mégis 12 éve boldog kapcsolatban élünk 🤷🏻♀️
Kérdező, ha nem látsz más agresszív jeleket és csak 1x fordult elő, szerintem nincs gond.
9-es, ne magyarázd félre a dolgokat!!!
Itt nem arról van szó, hogy ésszerű indokkal külön akar tőle aludni, hanem arról, hogy együtt feküdtek az ágyban, onnan akart kikelni. Nyilván összevesztek valamin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!