Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy ha egy férfi lefogja a...

Hogy ha egy férfi lefogja a párját, csak ugy viccből, akkor már nem sok van a pofonig?

Figyelt kérdés
2021. szept. 30. 14:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hogy erted, hogy lefog? Mi volt a szituacio?
2021. szept. 30. 14:52
 2/15 anonim ***** válasza:
90%

Ha viccből fogja le, hogy jön ide a pofon?

Sehogy.

2021. szept. 30. 14:52
 3/15 A kérdező kommentje:
Az volt hogy azt akarta hogy aludjak mellette, és akkor. Nem hagyott az ágyból kikelni.
2021. szept. 30. 14:56
 4/15 anonim ***** válasza:
10%
Baj van, és biztos, hogy nem ez az első jel. Nem szeret, hanem uralni akar. A szabad mozgásodban senki nem korlátozhat. Most csomagolj.
2021. szept. 30. 14:58
 5/15 anonim ***** válasza:
87%
Nem feltétlenül. Engem is lefog néha a párom, hogy megcsikizzen és nevetünk, de ha nagyon akarom, le tudom lökni, jó erőben vagyok. 8 éve együtt vagyunk, nem ütött meg soha, hangos szava sincs soha. Nem kell mindenbe belelátni a rosszat, tudni kell érzékelni, mikor játék és honnantól nem. Ehhez jól ismerni kell a másikat, ennyi az egész.
2021. szept. 30. 15:00
 6/15 anonim ***** válasza:
74%

Jó kérdés.

Látsz a párodban agressziót? Nem feltétlenül csak akkor, ha rád dühös, hanem akár ha másokra.

2021. szept. 30. 15:13
 7/15 anonim ***** válasza:
97%
Helyzetfüggő. Ha csak viccesen visszahúzott az ágyba, amikor megpróbáltál kikelni mellőle, az még nem aggasztó.
2021. szept. 30. 15:13
 8/15 anonim ***** válasza:
14%

És párkapcsolatban miért nem akarsz mellette aludni?

Szerintem az már eleve elég rossz kapcsolat, ahol egy összeveszés nem béküléssel végződik este, hanem valamelyik fél külön akar aludni.

Ha meg szakítani akarsz, akkor ne a gyk népével mondasd ki, hogy a párodtól el kéne menned. Az a lényeg, te akarod-e még ezt a kapcsolatot vagy sem.

2021. szept. 30. 15:19
 9/15 anonim ***** válasza:
89%

Utolsó, én sem alszom a párommal, mert szörnyen horkol. Mégis 12 éve boldog kapcsolatban élünk 🤷🏻‍♀️

Kérdező, ha nem látsz más agresszív jeleket és csak 1x fordult elő, szerintem nincs gond.

2021. szept. 30. 15:27
 10/15 anonim ***** válasza:
0%

9-es, ne magyarázd félre a dolgokat!!!

Itt nem arról van szó, hogy ésszerű indokkal külön akar tőle aludni, hanem arról, hogy együtt feküdtek az ágyban, onnan akart kikelni. Nyilván összevesztek valamin.

2021. szept. 30. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!