Szerintetek melyik az a női név, aminek a viselői általában nagyon vonzóak, szépek?
Figyelt kérdés
Nekem mondjuk a Viktória női név nagyon tetszik is, és azt vettem észre, hogy a Vikik nagyon szépek általában. Illetve nekem talán még az Alexandra is ilyen. Másnak is vannak ilyen észrevételei?2021. szept. 29. 08:57
1/12 anonim válasza:
Ez nem a névtől függ, hanem attól, hogy mit örököl a szüleitől. Adhatsz te Kimberlit is a gyerekednek, ha a genetikád rossz, úgyis csúnya lesz.
2/12 anonim válasza:
Feltűnően sok Zsófába és Boglárkába voltam szerelmes, és sokkal több gyönyörű Katát és Júliát ismerek, mint átlagost vagy csúnyát.
De ezek valószínűleg véletlenek, nem ettől függ :)
3/12 anonim válasza:
A mi környékünkön inkább a Dalmák a Csillák és a Szandik szoktak szépek lenni. :D
6/12 A kérdező kommentje:
Tényleg az Evelinekből is sok szépet ismerek. :D
2021. szept. 29. 10:30
7/12 anonim válasza:
Hát a kettő nem függ össze. De talán a Júliák szépek szoktak lenni.
Viszont inkább olyat tudnék mondani amiből még nem láttam szépet.
Például még egy szép Berdnadettet sem láttam.
Maga a név is szerintem borzasztóan csúnya tenyeres-talpas beütést kelt, és tényleg csak olyanokba futottam bele :)
8/12 anonim válasza:
Az Alexandrák, Bellák, Barbarák, Vivienek általában szépek. Valószínűleg csak véletlen egybeesés.
9/12 anonim válasza:
Hogy ismertek ennyi embert. :D
10/12 anonim válasza:
Huhh, 7-es, nekem volt 10/10es szaktársam, aki Bernadett volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!