Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Meg kérned, hogy ne keressen...

Meg kérned, hogy ne keressen többet, mert ez így nem jó ahogy van, neked ez nem elég erre a válasz pedig, hogy szó nélkül le tilt?

Figyelt kérdés

Mire jó ez?

Én többet úgyse kerestem v a, nem írtam, hívtam volna de ezt nem tudom hova tenni. 30+ férfiról van szó. Miért csinálja ezt valaki? Én még sose tiltottam le senkit ez miatt. A normális, értelmes válaszokat előre köszönöm, a kotozkodo, bunkó, idióta válaszokra nem tartok igényt! Szép estét kívánok! N28

2021. szept. 29. 00:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
33%

#11:

Hagyd a fenébe, mindig előjön valahonnan egy ilyen Teréz Anya, aki a kérdezőt kezdi tutujgatni.

2021. szept. 29. 06:40
 12/13 anonim ***** válasza:

meg kérned

le tilt😁

Ez a külön írogatás egy új vírus?

2021. szept. 29. 07:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Hogy elhidd, nem keres tobbet, viszont nem bombazhatod ne zaklass szovegu uzenetekkel.
2021. szept. 29. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!