Budapestiek! Ti szoktatok találkozni ismert emberekkel?
2008 volt.Nem felejtem el azt az estét, mikor élőben láttam.Mindig is tetszettek az idősebb nők.Megálltunk a 4-6 villamossal és rendkívül elegáns, és jól öltözött nő szált fel, finom parfüm, szép táska, hát őszintén megmondom, az egész villamos megnézte.Lendvai Ildikó volt.
Egy fiú még a helyét is átadta neki.Sok nő a pasija szemét takarta el, hogy ne nézze már annyira.
Háát én akkor szerelmes lettem.
Pár megállót ment, majd leszállt.Egyemberként mindenki utánanézett, még a nők is.
Olyan volt, mint mikor valaki vonul a kifutón.
Ez az emlék örökre belém égett.
A legtöbb sztár a hétköznapokban pont ugyanolyan, mint a többi ember.
Anyám postás, sok híresebb emberrel találkozott már különböző helyeken munka közben, a legtöbbre mindig azt meséli, hogy mennyire pokróc.
Én egyszer az Alföldit láttam a strandon. :D
Schmuck Andort (politikus) láttam egy belvárosi étterem teraszán,
Demjén Ferenccel egy orvosi rendelőben futottam össze
a Crystal együttes tagjaival az ikea éttermében találkoztam,
Fenyő Miklós abba a cukrászdába járt ahol dolgoztam
néhány napja Badár Sándor sétált el mellettem az egyik bevásárlóközpontban
Hudák Miklóssal és Dj Dominique-vel buliztam együtt.
A színházak környékén meg több színésszel és színésznővel is összefutottam már.
Múltkor tévében láttam egy műsor keretében hogy nem mindenki szereti a luxust és bizonyos hírességek panelban laknak, így bármi előfordulhat, de néhány ismert emberről tudom hogy vidéken vettek maguknak házat.
Egyszer postán beálltam csekket fizetni és mögöttem állt a sorban a Csukás István (ll. kerület) (író, költő, meseíró: Süsü. Ő már nem él sajnos.)
Balázs Pali énekessel egy házban laktam anno. (Xlll. kerület, 10 emeletes panel, ő az első emeleten lakott, megvette az összes lakást az első emeleten és egybenyitotta őket.)
Szulák Andrea és Jakupcsek Gabriella pár asztallal ült mellettem egy kávézó teraszán. (Vl. kerület)
Alföldi Róbert a házunk kapujánál várt valakire a belvárosban (az Opera mellett, Vl. kerület). (Ez már nem a panel volt, többször költöztünk.)
Gregor Bernadettel is találkoztam párszor, mert a mi házunk udvaráról nyílt a Thália színház művészbejárója és a mi kapunkon keresztül közlekedtek a színészek. (Vl. kerület)
Eszenyi Enikő egyszer bejött a munkahelyemre, egy másik alkalommal meg a Koltai Róbert járt nálunk.
Kovács Lajos színésznek egyszer kölcsönadtam a pulóveremet az egyik forgatáson, mert nagyon fázott, huzat volt, azt mondta, majd holnap visszaküldi nekem. Azóta is "majd holnap" van, de nem bánom, mert jót beszélgettünk. :)
Gáspár Győző egy kebabosnál állt mellettem, várta a kajáját.
Geszler Dorottyával minden délután találkoztam anno az iskolában, mert a lánya ugyanabba az iskolába járt, ahová az egyik tanítványomért jártam délutánonként. Vele beszélőviszonyban is voltam, nagyon kedves kis nő. (ll. kerület)
A Lakatos Márkot a Deák téren láttam egyszer közelről, tél volt, hosszú női bundában volt, női táskával.
A Sváby András áthajtott a lábujjamon autóval, zebrán mentem át, elém kanyarodott és nagyon közel jött hozzám. :) (ll. kerület)
Karácsony Gergely még kevésbé ismert politikusként mellettem állt egy tüntetésen az Operaháznál a tömegben. (Vl. kerület)
Bangó Margit ugyanarra a piacra jár, ahova mi is, egyszer láttam őt bevásárolni. (XlX. kerület)
Vincze Kinga ex-Danubius rádióssal is beszélgettem egyszer személyesen.
Ja, a Xl. kerületi DM-ben többször beszélgettem az Adával (Pintér Adrienn), de akkor még picik voltak a fiai, és ott láttam egyszer a Kovács Kati énekest és a Michelle Wild (Vad Katalin) művésznőt is, valamint a Véber István meteorológust is közelről abban az üzletben. Egy másik DM-ben pedig tőlem kért segítséget a Csongrádi Kata énekesnő (Vlll. kerület), de ez is régen volt.
Krekó Péter politikai elemzővel, valamint Emilioval és Tinával pedig itt találkoztam a helyi CBA-ban (Prima-ban) (XlX. kerület).
Csala Zsuzsával személyesen nem találkoztam, de tudtam hol lakott, mert a régi munkahelyemtől pár háznyira volt az ő háza. (ll. kerület) (Már ő sem él.)
Hirtelen most ennyi jutott eszembe. Na jó, nem hirtelen, mert nagyon sokáig kellett gondolkodnom, mire összeszedtem, hogy kik is voltak. :)) Eleinte nagyon izgalmas és érdekes volt ennyi híres, közismert emberrel találkozni vagy csak úgy látni őket közvetlen közelről, mert olyan "nagy dolognak" tűnt, főleg, hogy egy 1800 fős kis faluból költöztem Bp-re, de aztán hozzászokik az ember és azt látja, hogy ők is épp ugyanolyanok, mint bárki más, ugyanúgy élik a hétköznapi életüket, mint mindenki. Szóval most már nem tűnik olyan nagy dolognak, ha közelebbről látok valakit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!