Jól csináltam? Vagy mit kellet volna csinálnom?
Figyelt kérdés
Találkoztam véletlen a barátaimmal voltak vagy 10en (persze cigányok). Mondtam nekik hogy mostmár megyek haza,erre mondják hogy hazakisérnek és a házam előtt megvárnak,mivel a szüleim nem engednek velük barátkozni,ezért elfutottam, futottak utánam minden irányból és a cigánygyerek kikapta a telefont a kezemből, és azt mondta hogy akkor adja vissza ha egy eldugott helyen levetkőzök úgy, hogy a lányok levideóznak engem, hát megtettem mivel,drága volt a telefonom meg stb. és utána ahogy mentünk el találkoztunk egy másik cigánnyal és megmutatta neki a videómat, de a cigánylány azt mondta hogy menjek el onnan meg hogy a saját videóját mutatja,elmentem mert elég agresszív lány. És utána gyorsan hazajöttem.
Mi a tehendő ilyenkor?
2021. szept. 25. 19:25
1/8 A kérdező kommentje:
És amikor jöttem haza, láttam hogy a telefonon röhögnek, tuti az én videómat nézték.
2021. szept. 25. 19:28
2/8 A kérdező kommentje:
Meg rám irt a cigánygyerek akinek mutatták a videót hogy hello
2021. szept. 25. 19:28
3/8 anonim válasza:
ezt valahogy nem igazán tudom követni
4/8 StevenUp válasza:
Rendőrség és feljelentés. Közben kérdezd meg a szüleid met hogy miért vesznek neked drága telefont
6/8 A kérdező kommentje:
Nem jelenthetem fel őket,mivel nekik is lenne mivel feljelenteni engem... de az hosszú történet.
2021. szept. 25. 19:55
7/8 anonim válasza:
Most itt ki a fiú meg ki a lány?
8/8 anonim válasza:
Ezeket nevezed a barataidnak? Hat en tuti nem hagynam h megalazzanak meg ha meg is vernek.. bar gondolom csaj vagy.. kerj segitseget, veresd meg oket valts sulit koltozz el stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!