Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kellett volna csinálnom ti mit csináltatok volna? Szerelmet vallott nekem az egyik baratom
Ismerem kb 6 éve. Nyáron kezdtunk el többet beszélgetni szinte mindennap rám írt 😃
Pénteken délután felhivott hogy otthon vagyok-e mondtam hogy igen és feljött kaptam tőle virágot is😍 olyan cuki volt. Elmondta hogy belém szeretett, mennyire imád... megcsókolt elkezdtunk csókolózni és lefeküdtünk 🤦🏻♀️
Vele ezt sosem tudtam volna elkepzelni nem tudom hogy történt meg. Nem tudom most ő össze akar velem jönni, én meg nem tudom mit csináljak? Nem tudok rá úgy nézni mintha pasim lenne 😅
Nekem már 1 éve nem nincs senkim, kb neki is 1 éve nincs senkije.
24N
Ezt nem értem. Nem akarsz vele összejönni, mikor már lefeküdtetek? Hát hogy lehet ennél jobban összejönni valakivel?
Valamiért csak beengedted a bugyidba, nem?
Én is sajnálom a fiút. Szerelmet vallott, tehát te tudtál az érzéseiről. Sőt, a sajátjaidat is tudtad! És mégis lefeküdtél vele... kicsit kihasználásnak tűnik.
Ha elmondtad volna, hogy te semmi ilyet nem érzel, és ő úgyis le akar veled feküdni, oké. De így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!