Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Igazam van vagy sem?

Igazam van vagy sem?

Figyelt kérdés

Szerintem a színészek, énekesek, sportolók, modellek, írók, twitchesek, webcamosok, influencerek, p*nósok és még sorolhatnám… nem alkotnak igazi értéket. Nem érdemlik meg a pénzt amit keresnek mert nem dolgoznak semmit.

Azt sokra becsülöm aki olyan munkát végez hogy 6 kor kel és 8 vagy 12 órában talpal vagy akár iroda de szerintem a fenti emberek nem érdemlik meg a pénzüket..! Vagy azt aki mondjuk főnök lesz mert fel küzdi magát a rang létrán.

De ezek???

Eleve kezdjük ott ha valaki szereti azt amit csinál teszem fel szeret énekelni vagy bàrmi akkor azért miért kér pénzt. Meg ki az a barom aki fizet érte

Más meg megdöglik

Rohadtul utálom azokat akik ilyesmibol elnek!!

2021. szept. 22. 16:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan youtubereket nézek, akik érdekes témákban jártasak. Mindig tudnak újat mondani, ráadásul jól adnak elő és ezért a videóikat nézni kikapcsolódás.

Ha te p*csákat nézel az a te bajod. Keress olyan tartalmakat, amit tudsz élvezni.

2021. szept. 22. 18:24
 12/16 anonim ***** válasza:
94%
Irigy vagy.
2021. szept. 22. 18:47
 13/16 anonim ***** válasza:
94%
Jaj de frusztrált vagy, istenem :( amúgy sajnállak nagyon, rossz lehet így élni, főleg, hogy te még csak sikeres színész vagy énekes sem vagy, hanen a gyárban döglesz meg a szalag mellett :)
2021. szept. 22. 19:11
 14/16 anonim ***** válasza:
84%
Megjott a mi Nemzethy Talibunk.Ha rajta allna,betiltana a zenet,tancot,sportot,mozit,szorakozast.Kotelezo lenne a napi 12 ora kenyszermunka, mert csak az termel igazi erteket.
2021. szept. 22. 19:56
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

"Meg ki az a barom aki fizet érte" Senki nem kötelez arra, hogy fizess érte. Ha én a SAJÁT munkám eredményéből fizetek érte, az legyen az én dolgom.

Biztos, hogy mindenki "barom", aki sikeresebb nálad?

2021. szept. 22. 20:36
 16/16 anonim ***** válasza:
#15 Biztos nem ketten vannak.
2021. szept. 24. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!