Igazam van vagy sem?
Szerintem a színészek, énekesek, sportolók, modellek, írók, twitchesek, webcamosok, influencerek, p*nósok és még sorolhatnám… nem alkotnak igazi értéket. Nem érdemlik meg a pénzt amit keresnek mert nem dolgoznak semmit.
Azt sokra becsülöm aki olyan munkát végez hogy 6 kor kel és 8 vagy 12 órában talpal vagy akár iroda de szerintem a fenti emberek nem érdemlik meg a pénzüket..! Vagy azt aki mondjuk főnök lesz mert fel küzdi magát a rang létrán.
De ezek???
Eleve kezdjük ott ha valaki szereti azt amit csinál teszem fel szeret énekelni vagy bàrmi akkor azért miért kér pénzt. Meg ki az a barom aki fizet érte
Más meg megdöglik
Rohadtul utálom azokat akik ilyesmibol elnek!!
Én olyan youtubereket nézek, akik érdekes témákban jártasak. Mindig tudnak újat mondani, ráadásul jól adnak elő és ezért a videóikat nézni kikapcsolódás.
Ha te p*csákat nézel az a te bajod. Keress olyan tartalmakat, amit tudsz élvezni.
"Meg ki az a barom aki fizet érte" Senki nem kötelez arra, hogy fizess érte. Ha én a SAJÁT munkám eredményéből fizetek érte, az legyen az én dolgom.
Biztos, hogy mindenki "barom", aki sikeresebb nálad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!